• Головна
  • Військовослужбовця на Львівщині вкусила змія: що робити у таких випадках
10:59, 10 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Військовослужбовця на Львівщині вкусила змія: що робити у таких випадках

Військовослужбовця на Львівщині вкусила змія: що робити у таких випадках

9 грудня близько 17 години в Сокальському районі, біля села Угринів, чоловіка вкусила змія.

Про це кореспонденту видання 032.ua розповів Олег Хомич - начальник відділу зв’язку, оповіщення та інформаційного забезпечення Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА. Чоловіка, який виявився військовослужбовцем, змія вкусила в кисть.

Потерпілого госпіталізували у ОДКЛ у стані середнього ступеня важкості, однак в самій лікарні заперечили наявність у них такого пацієнта.

Як розповів Хомич, інциденти зі зміїними укусами куди частіше трапляються влітку, коли тепло, аніж взимку, - що закономірно. Однак трапляються винятки, якщо змія десь пригрілася, наприклад, у якійсь техніці, в підвалі, в закутках дому, словом, будь-де, де тепло. Найперше, що слід робити у таких випадках, - це якомога швидше викликати швидку допомогу.

Далі, відштовхуючись від обставин: якщо рана не у порожнині рота, отруту слід висмоктати, наскільки це можливо. Детальніше про те, що слід робити, якщо вас вкусила змія, можна ознайомитися на сайті Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, що майстерне паркування - це вміння, яке приходить із досвідом, а паркуватися у Львові - це ще й мистецтво. І, як виявилося, багатьом львівським водіям воно далеке й незрозуміле.

Редакція 032.ua зібрала підбірку найкращих паркувань тижня від водіїв, яким абсолютно байдуже, що вони живуть серед людей, можуть їм заважати та навіть порушувати Правила дорожнього руху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #змія #нещасний випадок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...