• Головна
  • Вершина успіху: "БізнесПозика" - компанія року
Новини компаній
17:00, 13 грудня 2019 р.

Вершина успіху: "БізнесПозика" - компанія року

Новини компаній

Фінансова компанія «БізнесПозика» отримала авторитетне на бізнес ринку звання - «Компанія 2018 року». Щорічно рейтингове агентство «Всеукраїнський галузевий аналітичний центр» проводить дослідження, за результатами яких присвоює конкретній бізнес-організації статус «Компанія року». 


«БізнесПозика» - фінансова організація, яка видає короткострокові кредити ФОП і СПД, без застави та поручителів, на закупівлю товару або обладнання, розвиток або розширення бізнесу, оплату оренди, ремонт автомобіля, обладнання або приміщення, відкриття торгової точки, будь-які інші потреби підприємства.

Мета компанії - зробити процес отримання фінансування простим, доступним і прозорим, щоб клієнти могли зосередитися на дійсно важливому - розвитку своєї справи.

Компанія, що відповідає на запит ринку

До того, як компанія почала успішно видавати короткострокові кредити, її представники особисто спілкувалися з підприємцями і ФОПами. Вони дізналися про їх найчастіші проблеми, які були пов'язані з тим, що отримання кредиту в банку - це дуже складний, довгий, а іноді і неможливий процес. А для бізнесу дуже часто потрібні «швидкі гроші для закриття або оплати оренди, видачі зарплати, покупки нового обладнання тощо. А гроші, які знаходяться в певний момент в обороті, неможливо використовувати.

На основі аналізу таких проблем народилася ідея створити мікрокредитну організацію для підприємців з продуктом націленим на їх вирішення. Після чого ідея реалізувалася в бізнес організацію. Компанія почала пропонувати послуги на ринку підприємців, успішно налагоджувати головні процеси і створювати мережу відділень.

Зараз компанію «БізПозика» представляють відділення в дев’ятнадцяти містах України, таких, як: Київ, Харків, Львів, Хмельницький, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Полтава, Житомир, Чернівці, Херсон, Івано-Франківськ, Рівне, Ужгород, Луцьк, Миколаїв, Чернігів, Кривий Ріг, Черкаси. Надалі мережу відділень керівники компанії планують розширювати.

Виходячи з мети організації, робити процес отримання фінансування простим, доступним і прозорим, в реальності весь процес кредитування так і здійснюється. Адже для того, щоб отримати кредит в «БізнесПозика», потрібно всього лише ідентифікаційний код, паспорт (або посвідка на постійне проживання), а також активне ведення підприємницької діяльності, навіть без зареєстрованого ФОП / СПД або клієнт тільки почав займатися підприємництвом і ще має «нульові» звіти. 

Історії успіху - натхнення компанії

Наскільки доступним і результативним є процес оформлення кредиту в компанії «БізнесПозика» можна побачити на прикладі success stories наших клієнтів.

Наприклад, швачка, працюючи на дому, хотіла збільшити обсяги виробництва, а в оформленні кредиту банк їй відмовив. Взявши позику в «БізнесПозика», жінка придбала необхідні тканини і обладнання та успішно реалізувала задумане ставши постійним клієнтом компанії. Зараз у неї власне ательє.

Ще один успішний приклад: постійний клієнт компанії «БізнесПозика» орендує бутик у торговому центрі, вартість оренди - приблизно 100 000 гривень в місяць. У компанії він оформляє кредити для закупівлі товару за вигідною ціною, щоб закрити оплату оренди або видати зарплату.

Ефективна програма лояльності для клієнтів

Одним з найбільших досягнень компанії «БізнесПозика» є надзвичайно вигідна акційна пропозиція для всіх нових клієнтів «Кредит удвічі дешевше». Головні переваги даної пропозиції: всі нові клієнти отримують унікальну можливість вигідно скористатися послугами компанії на акційних умовах - оформити кредит від 10 000 до 100 000 гривень з виплатою за нього лише половини відсотків.

Бути корисними для клієнтів - отримувати їх схвальний фідбек

Компанія «БізнесПозика» - клієнтоорієнтована і постійно покращує сервіс для підвищення репутації. Позитивні відгуки тільки допомагають в цьому переконатися. Володимир, м. Чернігів: «На відміну від інших, якщо раптом немає можливості розрахуватися, то в компанії працюють нормальні адекватні люди, які можуть увійти в становище. Взагалі, якщо користуватися МФО або ФО, то вони номер 1»; Ольга, м.Рівне: «Дуже адекватні кредити і люди, що працюють там»; Сергій, м.Чернівці: «Шановні українці, я раджу всім цю команду і цей сайт. Вони дійсно працюють на благо українцям. Сам брав у них позику, і через півгодини гроші були на карті. Це не лохотрон, це справедлива і чесна команда».

Зв'язатися і скористатися послугами компанії «БізнесПозика» можна декількома способами: звернутися безпосередньо до відділення, зайти на сайт: https://bizpozyka.com або зателефонувати за номером телефону: 0-800-211-503.

Зі званням «Компанія року» організація «БізнесПозика» буде гордо і ще більш відповідально функціонувати на ринку кредитних послуг. Всі подальші дії будуть пов'язані з підняттям рівня довіри від клієнтів, спрощенням системи кредитування і розширенням мережі відділень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#БізПозика Bizpozyka БізнесПозика BusinessPozyka БизнесПозыка БизПозыка biznes pozyka
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...