• Головна
  • "Червона п'ятниця": Львів стоїть у заторах на BlackFriday, - ФОТО
18:53, 29 листопада 2019 р.
Надійне джерело

"Червона п'ятниця": Львів стоїть у заторах на BlackFriday, - ФОТО

29 листопада у світі відзначають "Чорну п'ятницю" - день, коли у магазинах та супермаркетах шалені знижки на різноманітну продукцію. Львівські заклади також долучилися до масштабного маркетингового дійства, але надвечір місто паралізували корки.

Кореспондент сайту 032.ua підготував детальну інформацію про те, де зараз найбільші затори та куди краще не їхати водіям на "Червону п'ятницю", як дехто з водіїв встиг оцінити стан на дорогах Львова.

Згідно з даними сервісу Google Maps, найгірша ситуація станом на 19 годину біля ТРК King Cross Leopolis, на Кільцевій дорозі Львова біля Скнилова, на перехресті Городоцької з Кільцевою, біля "Ашану" на Кульпарківській, біля "Південного", на Стрийській поблизу УКУ, на кільці Пасічна - Луганська, біля "Вопака" на Зеленій.

Затори у Львові

Затори у Львові

Не краща ситуація й у центральній частині Львова, особливо на площі Галицькій, проспекті Свободи (в сторону "Добробуту"), від початку вулиці Хмельницького - аж до фабрики "Світоч", а також на повороті з проспекту Чорновола до Варшавської.

Затори у центрі Львова

Затори у центрі Львова

Користувачі спільноти "Варта-1" також попередили про ускладнення в русі тролейбусів №33 до центру від ТЦ "Форум Львів", у зв'язку з ДТП. Також повністю паралізувало вулицю Стрийську в сторону виїзду з міста, і вулицю Княгині Ольги (від Сахарова до Володимира Великого).

Затори у Львові

Затори у Львові

Затори на Тершаківців пояснюють автопригодою двох автомобілів на цій вулиці, і на вулиці Петлюри, де за словами очевидців сталася аварія, і "все стоїть майже непорушно".

Нагадаємо, у Міністерстві інфраструктури України відмовились будувати трасу міжнародного значення М-10 Львів - Краківець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #транспорт #затори
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...