• Головна
  • Земля у Львові для компанії Козака і Медведчука: що відомо
21:20, 29 листопада 2019 р.

Земля у Львові для компанії Козака і Медведчука: що відомо

Депутати Львівської міської ради вилучили з порядку денного засідання сесії 29 листопада питання про надання в довготривалу оренду ділянки площею 1 га на Рясному компанії що належить Богданові Козаку та Сергієві Медведчуку, які є рідними братами нардепів від “Опозиційної платформи — за життя” Тараса Козака та Віктора Медведчука відповідно.

Як повідомила журналістка 032.ua, йдеться про ділянку, яку на одному з попередніх засідань, 30 жовтня, депутати погодились віддати в оренду компанії ТзОВ “Бетонбуд”. Проте згодом міський голова Львова Андрій Садовий ветував цю ухвалу. І сьогодні сесія знову мала розглядати це питання, однак його вилучили із порядку денного.

Проте ухвалу виноситимуть на розгляд депутатів, поки вони не розглянуть її по суті. Для того, аби подолати вето, потрібно мінімум 43 голоси “за”.

Нагадаємо, за цю ділянку компанія мала б сплачувати по 280 тис. грн на рік. ТзОВ “Бетонбуд” зареєстроване у вересні 2002 року у Львові. Його бенефіціарними власниками є Богдан Козак та Сергій Медведчук.

Богдан Козак є рідним братом нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та власника телеканалів ZIK, NewsOne та “112”. Свого часу він займав посади різні керівні посади на львівській та одеській митницях.

Сергій Медведчук теж свого часу працював на митниці — керував Державною податковою адміністрацією Львівської області та був першим заступником голови Державної податкової адміністрації України. Сергій Медведчук є рідним братом іншого нардепа від ОПЗЖ та кума президента Росії Володимира Путіна - Віктора Медведчука.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #земля #ділянки #комунальна власність #Львівська міська рада #Медведчук #Козак #Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...