• Головна
  • Святкування в «Ristorante Сім‘я» для всієі родини
Новини компаній
15:00, 28 листопада 2019 р.
1

Святкування в «Ristorante Сім‘я» для всієі родини

Новини компаній

Ristorante•Pizzeria•Caffetteria «Сім’я» - це затишний сімейний ресторанчик, що розміщений в фасадній частині ТВК Південний з вул.Виговського, відразу за зупинкою громадського транспорту. 

Один з небагатьох закладів у Львові, де комфортно можуть відпочивати, як дорослі відвідувачі так і діти.

З любов’ю і гарним настроєм Вас тут почастують свіжоспеченою піцою, італійськими салатами, закусками, домашньою пастою, морепродуктами, соковитим м'ясом з хоспера й фірмовими десертами власної кондитерської.

Найголовніше в італійській кухні - гармонія свіжих продуктів й хорошого настрою, саме цими критеріями і керуються в ресторані.

 В «Сім’ю» приходять родинами, тому для маленьких гостей працює аніматор, є дитяча зона з іграми й розвагами, кріселка для годування, дитяча кімната з можливістю помити та переодягнути немовля, дитяче меню й багато іншого, що допоможе дітям різного віку почуватися, як вдома.

Святкуючи дитячі дні народження в закладі Ви можете обрати святкову програму, майстер-класи, фотозону, декорування відповідно до тематики свята! Також в закладі дуже зручно святкувати банкети для дорослих, під час яких маленькі гості теж матимуть свою розвагу. 

Одне з найцікавіших місць в закладі - це справжня кухня для проведення дитячих кулінарних майстер-класів. Маленькі експерементатори можуть побути в ролі пекарів, кондитерів, піцаойл або ж суші майстрів! Такі майстер-класи можна замовити в рамках святкування дня народження, випускних  або ж для групи дітей за будь-якої нагоди.

www.facebook.com/ristorante.simia

www.instagram.com/ristorantesimia_lviv

м.Львів, вул.Щирецька, 36

‎+38 (032) 295 52 76

‎+38 (096) 776 11 77

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Тетяна Мисько
29 лютого 2020 р., 23:27
Приємне місце, а головне можна з дітьми різного віку, для малих є нормальна кімната де можна навіть помити дитину. Смачно і є хороше солодке)
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...