• Головна
  • Біля очисних споруд у Львові перевірили якість повітря, - РЕЗУЛЬТАТ
09:27, 28 листопада 2019 р.
Надійне джерело

Біля очисних споруд у Львові перевірили якість повітря, - РЕЗУЛЬТАТ

21 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати підтримали петицію про встановлення на вулиці Пластовій станції для вимірювання якості повітря.  

Відтак, 27 листопада хімічна лабораторія КП «Адміністративно-технічне управління» здійснила нові заміри стану забруднення атмосферного повітря. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Як зазначили у департаменті містобудування, провели відбір проб атмосферного повітря на контрольній точці № 1 у Львові на вулиці Пластова, 13 у присутності мешканців будинку, для проведення досліджень на предмет забруднення аміаком, азоту діоксидом, сірчистим ангідридом та оксидом вуглeцю.

Відтак, дослідження стану забруднення атмосферного повітря на контрольній точці № 1 на момент вимірювання показали, що вміст забруднюючих речовин не перевищує нормативів разової гранично допустимої концентраціїю

Зазначимо, водночас із відбором проб також визначили фізичні параметри повітря: атмосферний тиск, вологість, температура та швидкість руху повітря. Повторні дослідження заплановано провести наступного тижня. Дата та час будуть узгоджені з мешканцями. 

Нагадаємо, як повідомив кореспондент 032.ua, Вищий антикорупційний суд 27 листопада визначив розмір застави для міського голови Львова Андрія Садового, якого Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрює у зловживанні владою при виділенні ділянки для будівництва індустріального парку. 

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #якість_повітря #Пластова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...