• Головна
  • У центрі Львова проведуть акцію на підтримку Садового
09:41, 27 листопада 2019 р.

У центрі Львова проведуть акцію на підтримку Садового

27 листопада о 12:10 на площі Ринок у Львові молодь влаштує акцію на підтримку міського голови Львова Андрія Садового в справі індустріального парку.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, мета акції — привернути увагу до подій, що відбуваються навколо мера, і висловити солідарність із його діями та політикою в місті. Координатором заходу є колишній студентський мер Львова (2017−2019) Олександр Николяк, який зауважив, що учасниками стануть ті люди, які мали багато спільних проектів із Садовим.

"Ми переконані, що вручення підозри Андрію Садовому — це політична розправа над ним, і висловлюємо гостре незадоволення діями антикорупційної прокуратури", - наголосив Николяк.

Нагадаємо, 21 листопада спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила підозру меру Львова Андрію Садовому щодо зловживання владою під час продажу землі під індустріальний парк в Рясному. Йому мають обрати міру запобіжного заходу у Вищому антикорупційному суді сьогодні, о 12:15. Однопартієць Садового заявив, що готовий взяти його на поруки, а сам міський голова Львова прокоментував ситуацію у відеоблозі.

Джерело: ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛМР #Садовий #акція #студенти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...