• Головна
  • Львівські хірурги збираються зробити з однорічної інтерсекс-людини дівчинку
20:54, 18 листопада 2019 р.

Львівські хірурги збираються зробити з однорічної інтерсекс-людини дівчинку

Операційна бригада хірургів-урологів Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ готується прооперувати однорічну дитину, що народилася і з чоловічими, і з жіночими статевими залозами і є «справжнім гермафродитом», тобто в її організмі є і чоловічі, і жіночі статеві залози. Це буде уже третя інтерсексуальна дитина, яку проооперувала команда львівського ОХМАТДИТу.

Про це повідомило видання ZAXID.NET, яке поспілкувалось із дитячим урологом Андрієм Поцюрком. За його словами, батьки звернулись  до медиків ОХМАТДИТу, коли дитині було 9 місяців.

“Ні вони, ні лікарі, до яких вони зверталися, не знали, хто у них росте: хлопчик чи дівчинка. Адже зовнішні геніталії мали ознаки двостатевості: і хлопчика, і дівчинки, – каже дитячий уролог ОХМАТДИТу Андрій Поцюрко. – Ми побачили, що у дитини є матка, справа маткова труба веде до яєчника, а зліва – незрозуміла залоза. Її частинку ми скерували на дослідження у три різні лабораторії, і отримали результат – це яєчко. Отже, дитина – істинний гермафродит, вона має і жіночі, і чоловічі статеві залози”.

Дитину оглядали багато спеціалістів, однак УЗД показало, що внутрішні жіночі органи у неї розвинені краще, тому вирішили зупинитись на жіночій статі. Цікаво, що і батьки сприймали дитину, як дівчинку, і навіть обрали для неї жіноче ім’я.

Під час операції лапароскопічно видалять яєчко і зроблять пластику зовнішніх статевих органів. Вже після цього стан дитини контролюватимуть ендокринологи та дитячий гінеколог.

Нагадаємо, раніше у Львові розгорівся скандал через можливу реорганізацію ОХМАТДИТУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ОХМАТДИТ #діти #операції #лікарі #стать
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...