• Головна
  • Через скандал із львівським ОХМАТДИТом Ірині Микичак загрожує звільнення
13:30, 7 листопада 2019 р.

Через скандал із львівським ОХМАТДИТом Ірині Микичак загрожує звільнення

Керівництво Львівської обласної державної адміністрації має намір звільнити з посади директорку департаменту охорони здоров’я Ірину Микичак через скандал із реорганізацією ОХМАТДИТу. Їй вже запропонували самій написати заяву на звільнення, однак посадовиця відмовилася.

За інформацією кореспондента 032.ua, про можливе звільнення 6 листопада повідомив Telegram-канал Post/Поступ.

cкріншот повідомлення

Згодом цю інформацію виданню ZAXID.NET підтвердило джерело у Львівській ОДА. Мовляв у керівництві ОДА вважають, що Ірина Микичак перевищила свої повноваження щодо подачі за своїм підписом проектів рішень у Львівську облраду та їх відкликання. А вирішальну роль відіграв негативний суспільний резонанс через реорганізацію дитячих лікарень. Йдеться, зокрема, про намір Ірини Микичак реорганізувати Львівську обласну дитячу клінічну лікарню ОХМАТДИТ, приєднавши її до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру (Чорнобильська лікарня, — ред.).

Ірина Микичак відмовилася писати заяву на звільнення та відмовилась коментувати журналістам цю інформацію, сказавши: “Я плітки по Львову не збираю. Звертайтеся за коментарем до керівництва ЛОДА”.

Нагадаємо, можлива реорганізація ОХМАТДИТу спровокувала численні протести жителів Львова та області. Люди підозрюють, що приміщення у парковій зоні на Високому Замку, у якому зараз працює медзаклад може перейти у приватні руки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЛОДА #департамент охорони здоров'я #Ірина Микичак #кадрові ротації
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...