• Головна
  • Добрий Львів: найпомітніші проєкти нашого міста з благодійною складовою
17:05, 13 листопада 2019 р.

Добрий Львів: найпомітніші проєкти нашого міста з благодійною складовою

13 листопада відзначають Всесвітній день доброти. Це не означає, що добро треба робити лише сьогодні. Але все ж це привід зайвий раз підбити підсумки того, скільки разів ми пожертвували власні час чи гроші задля когось іншого, підтримали благодійну акцію чи хоча б поступилися місцем у транспорті людям, які цього потребують більше.

З нагоди Всесвітнього дня доброти 032.ua вирішив нагадати про найпомітніші львівські проєкти, ініціативи чи структури, якими щодня керує ця прекрасна риса.

“Карітас”

фото з сайту "Карітас Львів"

Благодійний фонд “Карітас” діє у Львові вже майже два десятиліття і має дуже широкий спектр діяльності: допомога соціально незахищеним дітям, навчально-виховна робота з дітьми, допомога молоді з інвалідністю, допомога переселенцям та учасникам АТО та багато іншого.

Якщо ви хочете підтримати “Карітас” у Львові, ви можете стати волонтером організації, зв’язавшись з її представниками телефоном чи відвідавши їх, або ж перерахувати гроші на один з їхніх проєктів.

Hair for Share

фото зі сторінки Hair for Share

фото зі сторінки Hair for Share

Hair for Share — це благодійна ініціатива, яка займається виготовленням перук з натурального волосся для онкохворих дітей. В організації певні: втрата волосся внаслідок хіміотерапії є не меншим випробуванням для онкохворої дитини, ніж саме захворювання, — це часто стає приводом для насмішок з боку однолітків, які не усвідомлюють глибини трагедії і просто глузують з хворої дитини. А оскільки штучні перуки незручні, то дітям необхідні натуральні, вартість яких є непідйомною для більшості сімей.

До діяльності Hair for Share можна долучитись трьома способами: пожертвувати своє довге волосся (якщо воно у вас довге) скориставшись цією формою, підтримати ініціативу фінансово або ж просто розповісти про неї у соцмережах.

Домівка врятованих тварин

фото Домівки врятованих тварин

фото Домівки врятованих тварин

Львівська Домівка врятованих тварин — це зоозахисна організація, яка рятує абсолютно різних тварин від людей, які з ними жорстоко поводяться. Як писав 032.ua, тут є і різні птахи, які свого часу пережили травми або жорстоких господарів, і врятовані з притравочної станції єнотовидні собаки, і привезені з розплідників лисенята, і навіть дика косуля, яку недобросовісні господарі хотіли зробити забавкою для своїх дітей. А ще тут є і білки, морські свинки, хом’яки, фретки, кролики, котики, козенята, кінь, віслюк і навіть вовки.

Допомогти Домівці можна, принісши різні продукти для тварин за адресою  вул. Довбуша, 24, або ж підтримавши якусь конкретну ініціативу, про яку волонтери домівки розкажуть за телефоном 0739292073.

ЛКП “Лев”

фото ЛКП "Лев"

ЛКП “Лев” — це комунальна установа, яка займається гуманним регулюванням чисельності безпритульних тварин у Львові. Як повідомляв 032.ua, вуличних тварин тут лікують, вакцинують, стерилізують і прилаштовують у сім’ї і в основному це стало можливим завдяки ентузіазму працівників підприємства, які не втомлюються його розвивати, втілюючи різні соціальні ініціативи задля добробуту тварин.

Найкращою допомогою для них буде, якщо ви погодитесь взяти собі безпритульного песика чи котика. Також ви можете стати волонтером і допомагати вигулювати собак, які перебувають на підприємстві. Усіх їх можна побачити за лінком або ж у центрі адопції на підприємстві (вул. Промислова, 56). Також можна підтримати інші проєкти ЛКП, дізнавшись про них за телефонами 068 53-54-545 та 032-293-30-41.

“Тарілка”

фото "Тарілки"

“Тарілка” це громадська організація, яка збирає у закладах харчування та супермаркетах Львова невикористану їжу та віддає її малозабезпеченим людям. У такий спосіб організація дбає про підвищення рівня “відповідального споживання” і допомагає тим, кому це необхідно.

Якщо ви хочете долучитись до цієї діяльності, можете стати волонтером “Тарілки”, заповнивши спеціальну анкету.

Нагадаємо, львів'янин створив інтерактивну карту благодійностих проєктів у нашому місті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#благодійність #діти #малозебезпечені діти #люди з інвалідністю #тварини #безпритульні тварини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...