• Головна
  • У Львові збирають підписи за впорядкування скверу на перехресті Князя Романа - Герцена
17:47, 16 жовтня 2019 р.

У Львові збирають підписи за впорядкування скверу на перехресті Князя Романа - Герцена

У вівторок, 15 жовтня, мешканець Львівщини Ольга Вовчанська створила електронну петицію до Львівської міськради з вимогою впорядкувати сквер на перетині вулиць Князя Романа, Івана Франка та О. Герцена.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Автор звернення наголосила, що на перетині вулиць Кн. Романа, Ів. Франка, О. Герцена існував великий духовно-культурний осередок із православним храмом Богоявлення Господнього, цвинтарем і релігійними спорудами. Також у сквері розпочали з’являтися ще й припарковані автомобілі.

Фото: e-dem.in.ua

Фото: e-dem.in.ua

Відтак, Ольга Вовчанська закликає впорядкувати сквер. Вона пропонує припинити видачу дозволів на аренду землі суб’єктам комерційної діяльності для розміщення в сквері об’єктів малої архітектурної форми; демонтувати всі встановлені у сквері об’єкти малої архітектурної форми; здійснити науково-археологічні дослідження колишнього цвинтаря, що знаходився на території скверу; відновити каплицю чи невеликий храм; спорудити пам’ятник для вшанування козацької звитяги Запорозького війська.

Станом на зараз, 16 жовтня, петицію пітримали дві  людини. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян, до кінця збору підписів залишилося 59 днів. 

Додамо, як повідомив кореспондент 032.ua, 3 жовтня мешканець Львівщини Василь Лозовий створив електронну петицію до Львівської міськради з вимогою заборонити вуличну торгівлю. Станом на 16 жовтня петицію підписали 28 осіб з 500 необхідних.

Нагадаємо, у вівторок, 15 жовтня, у Львові на перехресті вулиць Липинського та Промислова патрульні виявили чоловіка, який збирав гроші на лікування неіснуючого сина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #петиції #сквер #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...