• Головна
  • Жовтень у кіно: що подивитись львів'янам
20:12, 15 жовтня 2019 р.

Жовтень у кіно: що подивитись львів'янам

Кореспондент сайту 032.ua закликає читачів не піддаватись осінній хандрі, а весело та пізнавально провести решту місяця.

Жовтень цього року багатий на кінопрем'єри, тож ми  вибрали нейцікавіше з того, що представлять у кінотеатрах Львова до кінця місяця.

“Чаклунка: Повелителька темряви”

Жовтень у кіно: що подивитись львів'янам, фото-1

У продовженні захоплюючої фентезі-історії Маліфісента (Анджеліна Джолі) допомагатиме майбутній королеві Аврорі (Ель Феннінг), на яку у першій частині наклала закляття, захистити магічний ліс та його мешканців. Чародійка та майбутня правителька об'єдналися у боротьбі проти темряви. Тепер їм разом треба подолати ворогів, які хочуть знищити королівство.

Жанр: пригодницьке фентезі:

Країна: США;

У головних ролях: Анджеліна Джолі, Ель Фаннінг, Мішель Пфайффер, Ед Скрейн, Джуно Темпл, Чиветел Еджіофор, Тереса Магоні;

Режисер: Гоакім Роннінґ;

Дата виходу: 17 жовтня;

Тривалість: 118 хв.

“Холодна кров”

Жовтень у кіно: що подивитись львів'янам, фото-2

Найбільш розшукуваний кіллер Генрі (Жан Рено) насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера у кандській провінції. Неподалік стається нещасний випадок, внаслідок якого при смерті опиняється молода дівчина Мелоді (Сара Лінд). Колишній кіллер дає їй прихисток у своєму будиночку. Генрі, який все життя вбивав, вперше рятує чиєсь життя. Але цей вибір зробити не так просто...

Жанр: триллер, екшн;

Країна: Україна, Франція;

Режисер: Фредерік Петіжан;

У головних ролях: Жан Рено, Сара Лінд, Девід Гясі, Ігор Цишкевич, Джо Андерсон.

Дата виходу: 17 жовтня;

Тривалість: 91 хв.

“Арахісовий сокіл”

Жовтень у кіно: що подивитись львів'янам, фото-3

Головний герой фільму — 22-річний Зак (Зак Готтзаген), який страждає синдромом Дауна. Він не має ні сім'ї, ні житла, тож змушений жити у будинку для літніх людей. Але понад усе хлопець мріє стати професійним рестлером та виходити в ринг. Аби втілити свою мрію в життя, Зак наважується на втечу. Дорогою до місця, де планує тренуватися, хлопець зустрічає невдаху-злодія Тайлера (Шайа ЛаБаф). Разом вони тікають від переслідування, ловлять рибу та переконують практикантку Елеонору підтримати Зака в його мрії. Коли приходить час обирати прізвисько для виходу в ринг, Зак називає себе «Арахісовий сокіл».

Жанр: пригоди, драма;

Країна: США;

У головних ролях: Зак Готтзаген, Дакота Джонсон, Джон Хоукс, Джон Бернтал, Шайа ЛаБаф;

Режисери: Тайлер Нілсон, Майкл Шварц;

Дата виходу: 17 жовтня;

Тривалість: 93 хв.

“Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго”

Жовтень у кіно: що подивитись львів'янам, фото-4

Іван Васильович багато років очолює профспілку комунального підприємства “Івано-Франкіськтеплокомуненерго”. Головним проектом його життя є профспілковий хор, у якому співають диспетчери, ремонтники, слюсарі, бухгалтери та інші працівники підприємства. Голова профспілки пишається творчими здобутками комунальників, але “спочатку людям тепло - а вже потім співати”. Опалювальний сезон вносить корективи у графік репетицій. Трудовий колектив намагається полагодити застарілі комунікації, намагаючись водночас “зігріти” споживачів українською народною піснею. Та чи вдасться це їм?

Жанр: документальний трагікомедія;

Країна: Україна;

У головних ролях: працівники “Івано-Франкіськтеплокомуненерго”;

Режисерка: Надія Парфан;

Дата виходу: 17 жовтня;

Тривалість: 63 хв.

“Зомбіленд 2”

Жовтень у кіно: що подивитись львів'янам, фото-5

Комедійний фільм жахів розповідає про друзів по нещастю Таллахассі (Вуді Харрельсон), Коламбуса (Джессі Айзенберг) та сестер Кічіту (Емма Стоун) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін). Як і в першій частині фільму, що вийшла у 2009 році, вони змушені боротися за своє виживання. Разом герої стрічки вирушають туди, де на них чекає ще більше зомбі. Тепер “ходячі мерці” еволюціонували — серед них є розумники, дурні та ті, що дуже добре вміють вбивати.

Жанр: жахи, комедія, бойовик;

Країна: США;

У головних ролях: Емма Стоун, Зої Дойч, Вуді Харрельсон, Джессі Айзенберг, Ебігейл Бреслін, Розаріо Доусон, Білл Мюррей;

Режисер: Рубен Флейшер;

Дата виходу: 24 жовтня;

Тривалість: 120 хв.

Нагадаємо, нещодавно на великі екрани вийшов фільм "Захар Беркут". Сайт 032.ua розповідав основні факти, які потрібно знати глядачам про це кіно.

Авторка: Юлія Л.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #культура #кіно #фільм
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...