• Головна
  • Садовий пообіцяв до кінця року відкрити Замарстинівську, - ФОТО
19:13, 18 вересня 2019 р.

Садовий пообіцяв до кінця року відкрити Замарстинівську, - ФОТО

У Львові триває капітальний ремонт вулиці Замарстинівської, на ділянці від вулиці Торф’яної до вулиці Гайдамацької.

Як повідомили в прес-службі ЛМР, в рамках реконструкції не просто замінять дорожнє покриття, а й увесь комплекс мереж та колектора.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, у Львові ще не було настільки складної ділянки для виконання ремонтних робіт, як на вулиці Замарстинівській. Зокрема, у цьому проекті буди проблеми через плавуни, які попередньо не врахував проектант.

Є ще ряд технічних питань, але та команда, яка зараз тут працює, знає що і як робити. До кінця цього року вул. Замарстинівська буде відкрита для проїзду автотранспорту, для трамваїв. В цілому, все йде за планом”, - повідомив чинний мер Львова Андрій Садовий.

Після реконструкції дорога на вулиці Замарстинівській залишиться у тих відстанях, в яких була до ремонту. Також її вимостять бруківкою, яка раніше звідси ж була демонтована.

Як у Львові ремонтуюють вулицю Замарстинівську дивіться на фото:

Джерело фото: ЛМР

Нагадаємо, ремонтні роботи на вулиці Замарстинівській розпочалися 5 березня 2018 року. Реконструкцією займається фірма "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтродор". Вартість ремонтних робіт – 84,4 млн грн.

Додамо, 15 липня цього року для проїзду відкрили першу ділянку вулиці Замарстинівської – на ділянці від вулиці Липинського до вулиці Малинової.

Зазначимо, 18 вересня Андрій Садовий розповів, коли почнуть ремонтувати одну з найбільш критичних доріг міста — дорогу на вулиці Генерала Курмановича. Ремонт проблемної вулиці розпочнуть наприкінці вересня — на початку жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #Замарстинівська
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...