• Головна
  • Коли у Львові почнуть ремонтувати вулицю Курмановича
16:01, 18 вересня 2019 р.

Коли у Львові почнуть ремонтувати вулицю Курмановича

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 18 вересня, під час брифінгу повідомив, коли почнуть ремонтувати одну з найбільш критичних доріг міста — дорогу на вулиці Генерала Курмановича.

Про це повідомили в ЛМР.

Коли у Львові почнуть ремонтувати вулицю Курмановича, фото-1

Вулиця Курмановича. Скріншот з Google maps

За інформацією Андрія Садового, ремонт проблемної вулиці розпочнуть наприкінці вересня — на початку жовтня.

«Ми вкінці місяця будемо приступати до вулиці Курмановича. Це дуже складна ділянка, дорога є одною з найбільш проблемних в місті. Думаю, до кінця року також великий об’єм робіт по вул. Курмановича ми зробимо», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Тендер на ремонт цієї вулиці уже провели, тож тепер готують документацію для підписання угоди з переможцем тендеру. Вулицю будуть ремонтувати на ділянці від вул. Академіка П’ясецького до вул. Данила Апостола.

Зазначимо, на вулиці Данила Апостола, 11 розташований Територіальний сервісний центр МВС, тож цією вулицею досить часто користуються автомобілісти.

Проект капітального ремонту вулиці Курмановича у Львові оцінили в 71,5 млн грн. Зокрема, на цій дорогі планують замінити дорожнє покриття, облаштувати дощову каналізацію, вело-пішохідну інфраструктуру, газони, хідники, замінити водопровід, також облаштують зовнішнє освітлення.

Нагадаємо, у Львові триває капітальний ремонт дороги на вулиці Миколайчука, на ділянці від вулиці Пилипа Орлика до в’їзду на Голосківський цвинтар. Цього року на ремонтні роботи дороги передбачено 10 млн. грн: з них 7 млн. грн з бюджету розвитку і ще 3 млн. грн - кошти Громадського бюджету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #вулиця Курмановича #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...