• Головна
  • У Львові влаштували Марш за права тварин, - ВІДЕО, ФОТО
12:29, 15 вересня 2019 р.

У Львові влаштували Марш за права тварин, - ВІДЕО, ФОТО

15 вересня, з 12 години, на площі перед Оперним театром зібралися зоозахисники та небайдужі до прав тварин львів'яни, щоб уже втрєтє висунути вимоги до влади та пройтися маршем у центрі Львова.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Як і в попередні роки, акцію організовують у Львові активісти руху UAnimals. Паралельно, аналогічні заходи пройдуть у понад 20 містах України.

Цього року львів'яни висувають 11 вимог до найвищої верхівки влади, щоб полегшити життя українських тварин - як домашніх, так і екзотичних та диких.

Насамперед, зоозахисники вимагають заборонити використання тварин у цирках та дельфінаріях, для жебракування і фотопослуг; заборонити притравичні станції і хутрові ферми; відмовитися від використання живих тварин для експериментів; припинити програми масового вбивства безпритульних тварин у містах.

Окрім цього - розвивати реабілітацію тварин і центрів утримання тварин, що постраждали від людини та її діяльності; припинити діяльність догхантерів, внести диких тварин природного ареалу України, що знаходяться на межі зникнення, до Червоної книги України; чітко визначити право власності на тварину й позбавляти його в результаті жорстокого поводження для забезпечення відповідальності власників. А також - сприяти створенню зоополіції та запровадження в Україні дієвої системи контролю і покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Як відбувався захід, можете переглянути на відео:

Переглянути, як проходив Марш за права тварин у Львові, можете також на фото:

Згодом учасники Маршу за права тварин зібралися під стінами Львівської мерії: 

Подивитися, як пройшов Марш за права тварин у Львові торік можна за посиланням. Нагадаємо, що на Львівщині мешканці виступили і проти будівництва хутрових ферм.

Додамо, раніше кореспондент 032.ua розповідав детальніше про новопризначених міністрів України та народних депутатів, які презентують Львівщину у Верховній Раді України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...