• Головна
  • Реабілітаційний центр або дільничний пункт – ось що має постати у Снопківьскому парку
17:32, 18 грудня 2012 р.

Реабілітаційний центр або дільничний пункт – ось що має постати у Снопківьскому парку

У Снопківському парку, де розгорівся скандал навколо забудови на вул Кримській, пропонують облаштувати реабілітаційний центр для неповносправних діток, або дільничний пункт, який би охороняв парк. З такою пропозицією сьогодні під час прес-конференції у Львівському прес-клубі виступив голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук.

«У мене є пропозиція, щоб на тому місці, де знаходяться руїни трансформаторної підстанції зробити або реабілітаційний центр для неповноправних діток, або зробити якийсь дільничний пункт, який би охороняв парк. Таким чином, власник трансформаторної будки зробить благородний вчинок і покаже, що він дійсно хоче зробити для громади щось хороше», - сказав він.

Адвокат Галина Янко підтримала ідею молодого регіонала і додала, що це буде хорошим вирішенням даної проблеми. Адже власник даної підстанції, за її словами, ще з 2003 року нічого з нею не робив. Відтак незавершене будівництво перетворилось на руїни, де збираються алкоголіки та наркомани.

«Дана споруда зараз загрожує життю людей. Там реально страшно, бо валяються використані шприци, пляшки. Плити можуть попадати на голови людям, а там гуляють діти. Я пропоную, щоби власник зробив там ремонт, а не реконструкцію, і віддати приміщення або неповноправним діткам, до прикладу з реабілітаційного центру «Джерело», які хотіли би бути поближче до природи. А якщо ні, то думаю, що наш начальник міліції був би задоволений, якби отримав ще один дільничний пункт, який охороняв би парк. Я так розумію, що законом це не заборонено,  щоб було приміщення, яке здатне охороняти парк, аби там не було стихійних смітників, наркоманів, людей із асоціальною поведінкою, тощо», - додала Г.Янко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...