• Головна
  • До п’яних осіб у Львові особливе ставлення
14:56, 18 грудня 2012 р.

До п’яних осіб у Львові особливе ставлення

У Львові неорганізовано роботу екстерної служби у місті, так вважають львівяни пише ЗІК.

Володимир Чабан описав випадок, який, з його слів, свідчить про неорганізованість роботи екстреної служби в місті. Йдеться про те, що на п’яну людину в снігу посеред вулиці нікому реагувати. Телефон 112, каже чоловік, постійно зайнятий. Натомість «швидка», яка захлинається від екстрених викликів до хворих, змушена була відреагувати на дзвінок. А що ж служба 112?

Володимир Чабан розповів, що сьогодні, 12 грудня, близько 9.00, зустрівшись з товаришем на Пасічній, вони побачили чоловіка, який лежав у снігу на протилежному боці вулиці. Коли підійшли до нього, виявилось, що чоловік п’яний.

«На ногах не стоїть, не знає , де живе, телефону не має, на вулиці -10 морозу... Тричі телефоную за номером 112 – зайнято. Далі телефоную на «швидку» за номером 103, пояснюю ситуацію, на що мені відповідають – це не їхня компетенція, тому радять дзвонити у міліцію. Телефоную за номером 102, аналогічно все пояснюю – радять дзвонити у «швидку», бо нічим допомогти не можуть. Знову кілька разів пробую телефонувати за номером 112 – зайнято! Потім – знову у «швидку», ще раз пояснюю диспетчеру хід подій – таки записують мій номер і обіцяють машину», – зазначив пан Володимир.

З його слів, за 10 хвилин «швидка» таки приїхала.

«Запитали, кому погано. Побачивши, що чоловік п’яний, сказали: це не їхня справа. Я здивовано запитав: «А що робити? Залишити людину на вулиці, щоб замерзла?!». У відповідь почув: «А що ми маємо робити?»... Зачинили двері авто і поїхали. Правда, зупинилися через 50 метрів і спостерігали за п’яним, який кілька метрів пройшов зигзагом і знову впав на сніг... Ми з товаришем дещо шоковані відповіддю медиків, стояли і дивилися, що буде далі. На щастя, через якийсь час вони таки вийшли з машини і забрали його всередину. Що було далі, мені не відомо», – написав Володимир Чабан.

Чоловік зазначає, що найбільше його здивувала неорганізованість відповідних екстрених служб.

«Куди звертатися в таких випадках? Чому телефон екстреного виклику досі зайнятий? П’яний чи неп’яний, на такому морозі до ранку йому – «труба», – підсумував пан Володимир.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...