• Головна
  • На Львівщині створили Головне управління ДПС
15:07, 6 серпня 2019 р.

На Львівщині створили Головне управління ДПС

У рамках реорганізації Державної фіскальної служби України на Львівщині утворили нову юридичну особу – Головне управління ДПС у Львівській області.

Як розповіли 032.ua у прес-службі ДФС Львівщини, зміни відбулися відповідно до постанови Кабміну №227 від 6 березня 2019 року.

31 липня 2019 року до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань внесено запис про реєстрацію Головного управління ДПС у Львівській області.

Служба отримала код ЄДРПОУ 43143039 та розташована за адресою: м.Львів, вул. Стрийська,  35.

Читайте також: 12 надзвичайних песиків чекають на нові сім’ї у ЛКП “Лев”, - ФОТО

Виконувачем обов'язків начальника новоутвореного Головного управління ДПС у Львівській області буде Кресяк Василь Васильович.

Фото: ДФС у Львівській області

Фото: ДФС у Львівській області

Раніше Василь Кресяк був заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області, радником податкової та митної справи І рангу. Народжений 1966 року, навчався у Львівському політехнічному інституті на інженера-економіста. Спершу працював учнем ливарника пластмаси у цеху Майданського заводу на Закарпатті, після закінчення вишу працював заступником головного бухгалтера ТзОВ "Верхній Буг" в Золочеві. 

Читайте також: 30 речей, які варто встигнути зробити львів’янам до кінця літа

Із січня 1996 року почав працювати у Львові в податкових органах на посадах старшого ревізора, начальника різних відділів, заступником начальника управління ДПА у Львівській області. З 2004 року був на керівних посадах у Рівненській об'єднаній державній податковій інспекції, управлінні ДПА Львівщини та управлінні ГУ Міндоходів у Львівській області.

З листопада 2014 року був заступником начальника ГУ ДФС у Львівській області, нагороджений почесними грамотами та нагрудним знаком ДПА України "За честь і службу".

Фото: профайл В. Кресяка у Однокласниках

Фото: профайл В. Кресяка у Однокласниках

Згідно з декларацією про доходи за 2018 рік, Василь Кресяк одружений, має земельну ділянку та будинок в Сокільниках біля Львова, разом із дружиною володіє квартирою у Львові. Окрім цього, у власності посадовця є два будинки та три земельні ділянки в селі Майдан на Закарпатті.

Дружина Василя Кресяка - Олександра користується автомобілем Subaru Outbak 2013 року випуску, який зареєстрований на громадянина України Володимира Возняка.

Торік на посаді заступника голови управління ДФС у Львівській області Василь Кресяк заробив 314 тис. грн зарплати, а його дружина - 997 тис. грн доходу від підприємницької діяльності. Посадовець тримає готівкою 150 тис. грн, 22 тис. доларів США, 17 тис. євро, а його дружина - 13 тис. доларів США та 510 тис. грн.

Читайте також: Забудова замість скверу на Горбачевського: що відомо про ситуацію зараз

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...