• Головна
  • Львів викупить в обласної ради приміщення для Центру Опіки Сиріт за 40 млн грн
17:36, 28 травня 2019 р.

Львів викупить в обласної ради приміщення для Центру Опіки Сиріт за 40 млн грн

28 травня Львівська облрада погодилась продати Львову за 40 млн грн приміщення на вул. Короленка, 7 для Місії «Центр Опіки Сиріт» УГКЦ.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, у майбутньому там має запрацювати "Дім Милосердя", де проводитимуть навчальні та культурні заходи для виховання дітей.

Раніше облрада виставила це приміщення на аукціон і майже продала його, поки рішенням суду торги не було зупинено. Небайдужі містяни збирали кошти, щоби викупити це приміщення задля збереженням там роботи з дітьми-сиротами, дітьми з малозабезпечених сімей, дітьми зі шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів, сиротинців сімейного типу, будинків дитини.

Львів викупить в обласної ради приміщення для Центру Опіки Сиріт за 40 млн грн, фото-1

же протягом декількох місяців активно у різних середовищах, громадських організаціях та культурних інституціях піднімали питання, щоби Центр Опіки Сиріт отримав приміщення на Короленка. І сьогодні перший крок до цього уже зроблено. Дуже важливо, що обласна рада пішла назустріч нашій ініціативі. Ми готові перерахувати 40 млн. грн. субвенції, щоби Центр Опіки Сиріт отримав приміщення на Короленка. Це важливо, бо ми повинні підтримувати всіх, кому потрібна допомога. Те, як організовує працю отець Роман Прокопець, отець Степан Сус — це є зразок організації соціальної роботи, і це приміщення, яке є в центральній частині міста і має територію довкола, де можуть організувати і навчання, і соціальну роботу, це критично важливо", — прокоментував Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Відповідно до рішення, яке прийняли 28 травня на сесії ЛОР, Львів має перерахувати області 40 млн грн субвенції за приміщення на вул. Короленка, 7.

Нагадаємо, ще у листопаді 2018 року у Львові зареєстрували електронну петицію з проханням передати приміщення на Короленка, 7 для потреб Центру Опіки Сиріт.

*Матеріал розміщено на замовлення Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...