• Головна
  • Заборону продажу будівлі на вул. Короленка, 7 суд залишив у силі
20:01, 23 березня 2019 р.

Заборону продажу будівлі на вул. Короленка, 7 суд залишив у силі

Днями відбулось засідання Господарського суду Києва, під час якого розглянули два клопотання Львівської облради та одне - міської ради Львова щодо приміщення на вулиці Короленка, 7.

Як повідомили у прес-службі Львівської мерії, суд залишив у силі попереднє рішення про заборону продажу будівлі на Короленка у Львові.

Клопотання міськради стосувалося призупинення будь-яких дій щодо підписання угоди по аукціону, а облради - про скасування цих заходів та зустрічне забезпечення, щоби мерія Львова внесла на депозитний рахунок 35 млн грн. Суд відмовив усім трьом.

За словами директорки юридичного департаменту Львівської міськради Гелени Пайонкевич, Львівська облрада може подати апеляційну скаргу, натомість міська рада не збирається звертатися в апеляційний суд.

Читайте також: У Львові на Стрийській буде адміністративний центр швидкого реагування поліції

Нагадаємо, 27 лютого цього року Господарський суд міста Києва прийняв рішення про зупинення дії рішення Львівської обласної ради щодо продажу приміщень на вул. Короленка, 7, а також зупинив проведення самого аукціону з продажу цих приміщень. Йдеться про нежитлові будівлі: навчальний корпус, площею 2410,5 кв. м; склад, площею 79,2 кв. м та майстерню, площею 440, 2 кв. м. Загальна площа нерухомості складає 2929,9 кв.м.

27 лютого було таки розпочало аукціон, на який подалося два учасника: ТзОВ "Школа вільних та небайдужих" з кінцевою пропозицією 29, 526 млн грн та ТзОВ "Горизонт проперті", яке запропонувало 35,1 млн грн за приміщення та з яким мали намір укласти договір, але не уклали через рішення суду.

Зазначимо, що на приміщення по вул. Короленка, 7 у Львові претендує Центр опіки сиріт УГКЦ, які просили ще з листопада минулого року передати їм нерухомість для проведення там занять з дітьми. Коли облрада не пішла на уступки, у Львові організували збір коштів серед небайдужих та провели благодійний вечір.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...