• Головна
  • Центр Опіки Сиріт УГКЦ просить надати в оренду приміщення колишнього інтернату на Короленка
15:13, 16 листопада 2018 р.

Центр Опіки Сиріт УГКЦ просить надати в оренду приміщення колишнього інтернату на Короленка

Місія "Центр Опіки Сиріт" УГКЦ просить владу надати у довгострокову оренду приміщення колишньої школи-інтернату №2 на вулиці Короленка, 7.

У цьому приміщенні християнська організація має намір працювати з дітьми-сиротами. Своє прохання "Центр Опіки Сиріт" виклав у формі електронної петиції, - передає 032.ua.

За даними автора петиції Романа Прокопця, "Центр Опіки Сиріт" УГКЦ уже 10 років працює разом з капеланами та волонтерами у соціальній сфері: надають духовну, матеріальну та психологічну підтримку сім’ям загиблих героїв АТО, сім’ям учасників/поранених героїв АТО, сім’ям СЖО, дітям-сиротам, студентам-сиротам, дітям, які опинились у скрутних життєвих обставинах, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, незважаючи на їх конфесійну приналежність.

Читайте також: У Львові зареєстрували петицію щодо недопущення підвищення вартості проїзду

Станом на нині, організації не вистачає приміщень для реалізації пасторальних та соціальних проектів, як-то: "Свій до Свого", іконописна школа "Капеланчики", кулінарний гурток "Казанок", фестиваль "Великодні забави для дітей", "Україна фантастична" та інші.

"Для подальшого розвитку чемпіонів та майбутніх перемог дітям–сиротам з футбольної команди “КОПА” необхідний спортивний об’єкт – футбольне поле. На вулиці Короленка, 7 у Львові розташований спортивний майданчик, який перебуває у жахливому стані та не знав реконструкції з часів Радянського Союзу. Через занедбаний стан футбольне поле вже багато років не використовується за призначенням. Його облюбували безхатченки та молодики, які зловживають алкоголем і наркотичними засобами", - зазначає Роман Прокопець.

Читайте також: На четвертому поверсі паркінгу в ТЦ "Victoria Gardens" зроблять офіси

Відтак, "Центр Опіки Сиріт" пропонує привести цей майданчик до належного стану та оновити приміщення Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2, якщо їм нададуть нерухомість у довготермінову оренду.

Нагадаємо, аби петицію опрацювали у Львівській міськраді, вона повинна набрати 500 і більше голосів львів'ян за 60 днів. Станом на нині, за цю петицію віддала свій голос 1 людина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #петиція #діти #сироти #УГКЦ #Короленка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...