• Головна
  • 10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається
21:01, 10 травня 2019 р.

10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається

Львів стає одним з центрів електронної революції в Україні: щороку збільшується кількість українських ді-джеїв, які набирають популярність не лише у нас, але і за кордоном.

Журналіст 032.ua розповідає про десятьох ді-джеїв, які найбільш яскраво проявилися на львівській електронній сцені.

Rhobodub

Фото: Ruslan Synhaewsky

Tommy Rhobodub народився в Харкові, виріс у Києві, а декілька років по тому, втомившись від столичного життя, Tommy переїхав до Львова. Rhobodub активно гастролює по багатьох областях України та часто грає на київських спотах. Основним його напрямком є класичний хаус, який замішується з дабовим техно.

Mike Trofimov

10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається , фото-1

Фото: Facebook-сторінка Mike Trofimov 

Mike Trofimov львівський ді-джей, представник львівського локального хаус-угрупування "420 AM"Mike родом зі Стрия, нині перебуває на піку творчого розквіту – у нього стрімко збільшується власна колекція платівок, і в діджиталі він також постійно встигає поповнювати бібліотеку своїми "затяжними" композиціями. 

Dj FUNKflasher

10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається , фото-2

Фото: Facebook-сторінка "Detali"

Dj FUNKflasher (Andy Funkflasher) – львівський ді-джей, який колекціонує та грає музику лише з вінілу. Багаторічний досвід, велика колекція платівок, майстерне зведення та скретч робить його унікальним. FUNKflasher грає у таких музичних стилях, як: soul, funk, disco, deep, soulful, house.

Borman

10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається , фото-3

Фото: Facebook-сторінка "TeperTut"

Borman (Maryan Borovets) – не тільки ветеран львівського рейву, але й найбільш "хайповий" техно-ді-джей міста. Там де Borman – там завжди важкий біт, "сирі" синтезаторні малюнки і багато людей на танцполі. Якщо ви ніколи не чули його саунд – ви повинні знати, що він грає лише з вінілу, свої пластинки купує в Берліні, а в плані саунду не визнає ніяких компромісів.

Lstn

Фото: Facebook-сторінка "Detali"

Darko Lisen aka Lstn – важлива персона на львівській електронній сцені: за його плечима –  серія вечірок Dzvin, діяльність в  ZAVTRA, робота журналіста в Mixmag, Cxema, а також численні сети на всіх значимих львівських подіях. Darko зробив собі репутацію завдяки своїй крутій селекції треків в широкому стильовому полі: від диско і глибокого хаусу до ейсіду та електро. 

Alex Pervukhin

Фото: Facebook-сторінка Alex Pervukhin

Alex Pervukhin – український діджей та музикант, відомий своїм непересічним стилем в продюсингу та селекції. Власник лейблу "Laconica", два треки якого були включені до списку 100 кращих треків 2018 впливового порталу "Trommel", що спеціалізується на хаусовій музиці. Поза "Laconica" Alex також має в доробку релізи на "Recordeep", "Organic-Music" та "Crocus". Його музика не залежується в сумках чи на полицях музикантів – її часто можна чути в сетах таких артистів як iO (Mulen), Politics Of Dancing чи Varhat. В Україні він постійний гість важливих подій з хаусовим відтінком. Київські клуби "RVR Port" чи "Mezzanine", львівська серія "Hypnohouse" вже неодноразово тестили його музику на собі. В його енергійних сетах спокійно змішуються невипущені та колекційні релізи з минулого, за якими він постійно полює в тематичних крамницях по всьому світу.

DJ 69

10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається , фото-4

Фото: Midnight Gallery

DJ 69 (Markiyan Hypnagogic) – організатор вінілових вечірок "Hypnohouse". Кожен його сет непередбачуваний, Markiyan "плаває" в глибокому океані електро у всіх його проявах. Пройшов музичну еволюцію від "сирого" хаусового звучання до складних мінімалістичних ритмів і глибоких текстур. Зараз DJ 69 знайшов ідеальний часовий слот для своєї музики: його сети на початку або в кінці "Hypnohouse" плавно переводять акцент з бітів, які змушують рухатись тіло, до звуків, що діють на уяву та підсвідомість. 

Derrick & Tonika

10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається , фото-5

Фото: Sereda Taras

Derrick & Tonika – перші львів'яни, які випустились вініловим тиражем за кордоном, також у 2002 вони провели першу вініл-вечірку "Plastmasa" у клубі "Лялька". Це drum & bass артисти європейського рівня, постійні учасники наймасштабніших фестивалів: "LET IT ROLL" (CZ), "Kazantip", "Global Gathering Ukraine", "Jazz Koktebel", "Hospitality Ukraine". Екс-резиденти "KissFM", "Bassdrive Radio", автори та ведучі популярного "Panorama Podcast by Derrick + Tonika" з 2008. Їхня музика регулярно виходить на престижних лейблах, звучить на танцполах планети та в ефірах різноманітних радіостанцій, зокрема "BBC 1 Xtra" (UK). Співзасновники потужної формації "Funkmasters", завдяки якій Україну відвідали десятки найвідоміших артистів світової drum & bass сцени.

Svarog

10 крутих ді-джеїв зі Львова, музика яких вам сподобається , фото-6

Фото: Nina Nogachevska 

Ще один яскравий представник української електронної – техно-сцени саундпродюсер та ді-джей Oleksa Moroz. Назва проекту "Svarog" була натхнена античною міфологією, а сам він поєднує насичені тембри, промисловий звук і атмосферні текстури, часто використовує ламані ритми. Уже не перший рік якісно представляє клубну музику в Європі і світі. Має свій впізнаваний музичний почерк з глибоким медитативним звучанням в поєднанні з насиченою ударною лінією. 

Світлина на головній: TeperTut, фото в тексті – з вільних джерел

Читайте також: 10 цікавих будинків у стилі модернізму у Львові, які варто побачити

*Повне або часткове відтворення матеріалу без письмової згоди редакції забороняється. Усі фото - з відкритих джерел.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...