• Головна
  • У Львові проведуть ювілейний конкурс “Міс Львів 2019”
12:08, 11 квітня 2019 р.

У Львові проведуть ювілейний конкурс “Міс Львів 2019”

У вівторок, 16 квітня, у залі Львівської опери вдесяте проведуть фінал конкурсу “Міс Львів 2019”.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

За головну корону нашого міста та можливість представляти Львів на всеукраїнському конкурсі “Міс Україна” на сцені Оперного театру боротимуться 14 дівчат. До речі, цю ексклюзивну корону у 2018 році створили львівські ювеліри за силуетом корони Данила Галицького. Для її виготовлення використали біле золото, платину, а також дорогоцінні та напівдорогоцінні камені.  

За словами власниці “Міс Львів” Валерії Никифорець, переможицею конкурсу повинна стати не просто красива дівчина, а й розумна, з добрим серцем, адже з кожним роком все більше уваги приділяють власне соціальній складовій.

Крім головного титулу “Міс Львів”, красуням вручатимуть й інші стрічки: “Міс Добре Серце”, “Міс Дружба”, “Міс Глядацьки симпатій”, “Міс Фото” та “Міс Усмішка”.

Цього року ведучим конкурсу “Міс Львів” буде Тимур Мірошниченко, а публіку розважатимуть гурт Антитіла, Артем Пивоваров, Рекенвальд, Мама Ріка, BAKUN та Катерина Осадча з «Світським життям». Також в залі Оперного театру зберуться 10 титулованих “Міс Львів”.

Додамо, конкурс краси “Міс Львів” проводять у нашому місті ще з 2009 року і за цей час проект отримав надзвичайне визнання. Щороку на заході збираються відомі дизайнери, художники, бізнесмени, громадські діячі, політики та представники ЗМІ.

Нагадаємо, обрати “Міс Глядацький симпатій” серед учасниць цьогорічного конкурсу "Міс Львів" можна на нашому сайті.  Для цього потрібно перейти за посиланням та поставити "лайк" під фото красуні до 18 години 15 квітня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #Міс Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...