• Головна
  • У Львові просять надати пасажирам можливість обирати перевізників на автобусні маршрути
10:58, 11 лютого 2019 р.

У Львові просять надати пасажирам можливість обирати перевізників на автобусні маршрути

11 лютого Ярослав Ханас зареєстрував електронну петицію до влади Львова з пропозицією надати можливість мешканцям міста самим обирати перевізників на автобусні маршрути.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Автор петиції пояснив, що така ідея виникла, зважаючи на нинішню ситуацію з якістю надання послуг у автомобільному громадському транспорті Львова.

Ярослав Ханас зазначив, що львів'яни зможуть обирати перевізників на різні маршрути за допомогою онлайн-голосування у спеціально розробленому сервісі.

У додатку пропонується створити рейтингову таблицю, де враховуватимуться оцінки львів'ян щодо чистоти в автобусах перевізника, технічного стану транспортних засобів, завантаження автобусів на маршруті, ставлення водія до пасажирів тощо.

Читайте також: У Львові збирають підписи, щоб не платити по 7 гривень за проїзд в автобусах

"На основі цього, один раз на рік - забирати певні маршрути в перевізників з найнижчим рейтингом та віддавати їх перевізникам, які найкраще себе зарекомендують в критерії якості наданих послуг. Це повинно бути прописано в договорі між перевізником і містом. В результаті: буде конкуренція між перевізниками, перевізники, які не дотримуються вимог перевезень не будуть працювати і заробляти; покращиться якість перевезень", - резюмував автор петиції.

Станом на нині, петиція набрала лише один голос. Усього за 60 днів потрібно зібрати 500 підписів львів'ян, щоби пропозицію опрацювали у Львівській міськраді.

Нагадаємо, раніше у Львові відбувся пікет про необґрунтованого підняття тарифів на проїзд у міських автобусах. Зазначимо, що у приміських маршрутках, які курсують Львовом, пенсіонери продовжують платити за проїзд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,74
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...