• Головна
  • У наступному році армію скасують
19:41, 7 грудня 2012 р.

У наступному році армію скасують

Згідно з новою Військовою доктриною і Стратегією національної безпеки, Україна переводить Збройні сили на контрактну основу. Останній призов заплановано на кінець наступного року, повідомив перший заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України віце-адмірал Ігор Кабаненко.

«Ми маємо такі плани, щоб наприкінці наступного року провести останній призов на строкову військову службу. Рівень вимог до військовослужбовців тепер потребує професійного підходу й професійних навичок», – сказав у програмі «Ми разом» віце-адмірал Кабаненко.

За його словами, поряд із скороченням Збройних сил відбувається зміна їхньої структури і переоснащення військових підрозділів, так «лише на відновлення кораблів направлено у п’ять разів більше коштів, аніж минулого року».

Віце-адмірал Ігор Кабаненко також наголосив, що в 2012 році «вдвічі підвищили заробітну плату морякам, льотчикам, авіаційно-технічному персоналу, десантникам, кримським підрозділам».

Щодо житла для військовослужбовців, то перший заступник начальника Генерального штабу наголосив, що використовуватимуть усі можливості – від надання службового житла до іпотеки та грошових компенсацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...