• Головна
  • У Львові ветерани АТО сфотографувались із безпритульними собаками заради благодійності
10:21, 9 грудня 2018 р.

У Львові ветерани АТО сфотографувались із безпритульними собаками заради благодійності

8 грудня у Львові презентували календар благодійного проекту "Вірні назавжди", для якого позували учасники бойових дій та чотирилапі, якими опікується ЛКП "Лев".

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, упродовж двох місяців для проекту "Вірні назавжди" було проведено фотосесію, розроблено тематичний календар на наступний рік, фотовиставку й соціальну рекламу для Львова.

Фотографувала ветеранів та безпритульників песиків Марта Сирко, яка працює із зірками шоу-бізнесу та вже другий рік поспіль є фотоволонтером у ЛКП "Лев".

"Варто більше звертати увагу на сильних людей з серцем, у якому є місце і для захисту, і любові до чотирилапих друзів", — зауважила фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Софія Дубик.

Читайте також: Свірзький замок: як планують ревіталізувати 500-річну пам’ятку

За словами директорки ЛКП "Лев" Оксани Кошак, упродовж тижня після фотосесії половину хвостатих фотомоделей прилаштували у родини.

"Ми дуже раді такій тенденції, будемо працювати далі, щоб не втрачати темпу. Календарі ми продаватимемо як на Різдвяному ярмарку, так і у нашому підприємстві, а отримані кошти підуть на перший у Західній Україні банк крові для тварин", - додала Оксана Кошак.

Першим тиражем надрукували лише 100 календарів по 200 гривень кожен. Права на повторний друк передано виключно Львівському центру надання послуг учасникам бойових дій та ЛКП "Лев".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...