• Головна
  • На площі біля Львівського університету відбудеться медійно-драматичне дійство
22:21, 17 жовтня 2018 р.

На площі біля Львівського університету відбудеться медійно-драматичне дійство

18 жовтня о 21:00 на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка стартує медійно-драматичне дійство «Момент і Чин, або Великі Роковини».

Як повідомили організатори події, цей захід проведуть у рамках відзначення сотої річниці з моменту утворення Західноукраїнської Народної Республіки, - передає 032.ua.

Місце проведення також доволі символічне, адже у ЛНУ ім. Івана Франка навчався президент ЗУНР Євген Петрушевич, голова першого уряду ЗУНР Кость Левицький, Сидір Голубович, Лонгин Цегельський та майже чверть депутатів УНР.

Читайте також: Осінній променад вулицями Львова, - ФОТО

При створенні 3D-мапінгу опрацювали архівні матеріали, а також унікальні фотографії та відео з приватних колекцій.

Автором проекту є відомий прозаїк та перекладач Юрій Андрухович, який працював над текстом; художник - Володимир Стецькович, режисер - Андрій Водичев.

Дійство відбуватиметься у супроводі Ukrainian Festival Orchestra, диригент - Іван Остапович. Над звуковим дизайном працював Олесь Коваль. У дійстві візьмуть участь актори Андрій Петрук, Валерія Котеленець та Василь Колісник.

Нагадаємо, до відзначення річниці ЗУНР цього року у Львові встановлять одразу два тематичних пам'ятника - один від ЛМР, інший від Львівської ОДА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #032 #ЗУНР #ЛНУ #мапінг #дійство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...