• Головна
  • Порошенко на Львівщині: що робив і де був Президент України, - ФОТО
20:02, 16 жовтня 2018 р.

Порошенко на Львівщині: що робив і де був Президент України, - ФОТО

16 жовтня Львівську область з робочим візитом відвідав Президент України Петро Порошенко.

Як розповіли кореспонденту 032.ua у прес-службі патрульної поліції Львівської області, за маршрутом Глави Держави не перекривали рух транспорту, але на дорогах міста й області чергували регулювальники.

Насамперед, Президент України поїхав у село Старичі на Яворівщині, де оглянув новозбудований гуртожиток для військових. Усього в нових гуртожитках мешкатимуть 23 тисячі контрактників. Петро Порошенко пообіцяв, що до кінця року в Старичах введуть в експлуатацію 6 гуртожитків.

Фото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДА

У межах візиту, очільник країни відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки, також відомий як Яворівський військовий полігон. На місці Президент поспілкувався з військовими та пообіцяв збільшити грошове забезпечення солдат від 37%, а також до кінця наступного місяця забезпечити військових або комфортабельними гуртожитками, або грошовою компенсацію на винаймання житла.

Фото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДА

У Центрі миротворчості Петро Порошенко подивився як проходять навчання підрозділів територіальної оборони, зокрема, особового складу 64-го батальйону територіальної оборони 103-ї окремої бригади територіальної оборони Львівської області.

Фото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДАФото: ЛОДА

Після навчань, Глава держави пообідав разом з військовослужбовцями та оцінив якість нової системи харчування, похваливши її та зазначивши, що з 20 жовтня більше 50 бригад ЗСУ зможуть харчуватись по-новому.

Фото: ЛОДА

Окрім цього, Президент України взяв участь у нараді з питань стану реалізації програми будівництва житла для військовослужбовців. У ході дискусії, Петро Порошенко розповів, що уже є розроблені проекти та розпочато будівництво спеціальних чотириповерхових будинків з квартирами-студіями для сержантського складу. Це житло буде службовим і приватизації не підлягатиме.

16 жовтня Порошенко на Львівщині також ознайомився із роботою Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Читайте також: Львівщина проти всього російськомовного: чи справді “Український вибір” Медведчука оскаржив заборону в суді

Нагадаємо, що востаннє Петро Порошенко приїжджав до Львова у вересні цього року: тоді він взяв участь у відкритті ювілейного 25-го Book Forum, а також прогулявся вулицями міста і сфотографувався з усіма охочими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #Порошенко #Президент #полігон #Яворівщина #Центр_миротворчості #Старичі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...