• Головна
  • У Львові просять перенести кінцеві зупинки автобусів з Кільцевої дороги
13:04, 11 жовтня 2018 р.

У Львові просять перенести кінцеві зупинки автобусів з Кільцевої дороги

9 жовтня на сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилося прохання від львів’янки Наталії Собко про перенесення кінцевих зупинок великих експрес-автобусів та автобуса №2А з Кільцевої дороги біля “Метро” до ТЦ “Три слони”.

Як зазначила авторка петиції, станом на нині, вказані автобуси чекають по 15 - 20 хвилин на кінцевій зупинці біля “Метро”. І коли одночасно стоять два автобуси, вони повністю перекривають рух транспорту для висадки і посадки пасажирів, - передає 032.ua.

Читайте також: Що не так з трамвайними платформами у Львові: ТОП-5 міфів і шляхи вирішення проблеми

“На кінцевій зупинці біля “Метро” скупчується велика кількість міських маршрутів (14, 21, 28) та величезна кількість приміських маршрутів (138, 156, 183, 184, 184-А, 187). Окрім того, тут висаджують пасажирів автобуси, які прибувають до АС «Західна» (Рудно, Зимна вода, Самбір, Стрий, Турка, Городок, Черляни, Мостиська, Шегині, Сусолів, Люблін і багато інших напрямків)”, - розповіла Наталія Собко.

Зі слів львів’янки, через те, що на зупинці стоять одночасно 2 великих автобуси, пасажири не можуть сісти на інші маршрути, їм доводиться для цього вибігати на проїзну частину дороги та наражати себе на небезпеку.

Читайте також: Рудольф Вайгль: творець вакцини проти висипного тифу, що врятував мільйони

“Перенос кінцевих зупинок зняв би напругу на даній зупинці і розвантажив скупчення машин на зупинці”, - резюмувала Наталія Собко.

Нагадаємо, що для того, аби електронну петицію опрацювали у Львівській міськраді, вона має набрати 500 і більше підписів львів’ян за 60 днів з моменту публікації на сайті. Станом на 11 жовтня вказану петицію підписало 3 людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #транспорт #автобуси #Кільцева дорога #петиція #інфраструктура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...