• Головна
  • У Львові патрульні затримали чоловіка, який погрожував розправою дружині та правоохоронцям
11:52, 3 вересня 2018 р.

У Львові патрульні затримали чоловіка, який погрожував розправою дружині та правоохоронцям

Патрульні затримали 41-річного львів'янина, що побив власну дружину та погрожував ножем поліцейським.

Сьогодні вночі патрульні отримали виклик на вулицю Чернігівську, де жінка стала жертвою сімейного насильства. Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Львівщини, передає 032.ua.

Заявниця повідомила диспетчеру, що її чоловік поводиться агресивно, погрожує та б’є її. Інспектори прибули на місце та почули, як у квартирі кричить жінка. Через вікно було видно, що чоловік замахнувся, аби її вдарити.

Інспектори, які стояли біля вікна, попередили напарників, яких у квартиру впустила потерпіла, що її чоловік взяв в руки ніж та сховав його за спину. Він поводив себе агресивно та погрожував патрульним.

Читайте також: У Львові через повідомлення про замінування із ТРЦ евакуювали понад 5 тисяч людей

Правоохоронці попередили чоловіка, щоб він не робив різких рухів. Інспектори побачили також, що в квартирі перебуває неповнолітня дитина. Жінка почала благати чоловіка заспокоїтися та покласти ніж. Він послухався і його затримали.

На місце викликали слідчих, експерта та представника родинного дому, оскільки дитина перебуває на тимчасовому влаштуванні згідно з розпорядженням Личаківської районної адміністрації. 41-річного чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції.

Патрульні закликають всіх, хто стає жертвами сімейного насилля, не мовчати та просять одразу телефонувати за номером 102.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#патрульні #погрози #насильство_в_сім'ї
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...