• Головна
  • У Львові через повідомлення про замінування із ТРЦ евакуювали понад 5 тисяч людей
10:16, 3 вересня 2018 р.

У Львові через повідомлення про замінування із ТРЦ евакуювали понад 5 тисяч людей

Повідомлення про вибухівку у ТРЦ Forum Lviv, яке відправив анонім, виявилось неправдивим.

Вчора, 2 вересня, близько 17:00 до правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про замінування одного з львівських ТРЦ. Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівщини, передає 032.ua. 

За даними департаменту з питань цивільного захисту населення ЛОДА, анонім повідомив про закладення вибухових пристроїв у торгово-розважальному центрі Forum Lviv, розташованому за адресою вул. Під Дубом, 7Б.

Читайте також: Ситуація на дорогах Львова: затори на Снопківській та Свєнціцького. Фото

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Під час обстеження приміщення центру та прилеглої території жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів виявлено не було.

На час обстеження з торгово-розважального центру було виведено близько 4800 відвідувачів та 400 працівників.

За фактом  неправдивого повідомлення про замінування відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років. Правоохоронці встановлюють особу аноніма, який повідомив про замінування. 

Нагадаємо,неправдиві повідомлення про замінування офісних будівель та бізнес-центрів у травні-липні цього року у Львові надходили регулярно. У прес-службі Національної поліції інформували, що повідомлення про замінування були надіслані з використанням одного із російських поштових сервісів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ТРЦ #Форум #замінування #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,83
42,92
PLN
9,85
9,89
Оголошення
live comments feed...