• Головна
  • "Карпати" вийшли з відпустки та запланували дві товариські зустрічі у Львові
21:08, 19 червня 2018 р.

"Карпати" вийшли з відпустки та запланували дві товариські зустрічі у Львові

В суботу, 16-го червня футболісти львівських "Карпат" вийшли з відпустки та розпочали підготовку до нового футбольного сезону.

Як повідомляє інформаційний відділ футбольного клубу, перше тренування "леви" провели на своїй заміській базі в Брюховичах.

Вже 22-го червня "зелено-білі" проведуть перший спаринг в рамках підготовки до нового футбольного сезону - суперником "Карпат" стане команда ФК "Галич". 

А вже в неділю, 24-го червня, "Карпати" на стадіоні "Україна" зіграють свою другу товариську гру. Цього разу силами з львівським колективом поміряється клуб "Нива" з Тернополя.

Другий етап міжсезонних зборів розпочнеться 27-го червня та триватиме до 4-го липня. Готуватиметься команда також на заміській базі, що в Брюховичах

Зазначимо, що наразі львівський колектив вже втратив одного гравця, який минулого сезону грав в основному складі львів’ян. Мова йде про голкіпера Олексія Шевченка, який поповнив склад нинішнього чемпіона України донецький "Шахтар". 

Свій перший матч в новому сезоні "Карпати" розпочнуть домашнім матчем проти "Олександрії, який має відбутися 22-го липня. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...