• Головна
  • У Львові водій автобуса допоміг пасажирці, якій стало погано
14:09, 14 травня 2018 р.

У Львові водій автобуса допоміг пасажирці, якій стало погано

Водій маршрутного автобуса вразив пасажирів своєю небайдужістю.

Про випадок, свідками якого стали пасажири автобуса, що курсує за маршрутом 3А, сьогодні, 14-го травня, написала на сторінці спільноти "Варта-1" у Facebook користувачка Тетяна Пігеєва. За її словами, попри необхідність дотримуватися графіку, водій не лише сам купив ліки в аптеці для пасажирки, а й дочекався приїзду «швидкої». 

Читайте також: Ситуація на дорогах Львова: Зелена в заторах через ДТП. Фото

"Хочу поділитись пригодою, яка трапилась сьогодні вранці. Понеділок, переповнений транспорт, затори, в маршрутці 3А (номер машини 2554 ЕТ) поблизу Стрийського ринку у салоні автобуса стало погано дівчині. Водій зупинився, дочекався, щоб їй надали допомогу та поїхав далі. Але все ж таки пасажирці потрібна була більш кваліфікована допомога. Її винесли на руках на вулицю, водій тим часом побіг в аптеку та купив ліки, викликали "швидку", і, переконавшись, що все буде гаразд, ми поїхали", - мовиться у дописі.

У коментарях під історією про цей випадок львівʼяни висловлюють слова вдячності водієві, який допоміг пасажирці автобуса.

"Людяність - це не фах і не наука! Це дар Божий! Дякуючи за це, ми просимо, щоб таких людей було побільше! Примножуємо добро!", "Велика рідкість такі водії, честь і хвала"- коментують користувачі соцмережі.

Читайте також: Який ти львівʼянин, коли у місті вимикають гарячу воду. ТЕСТ

Нагадаємо, у лютому цього року громадська рада при управлінні транспорту ЛМР запропонувала преміювати водія одного з автобусних маршрутів, який здивував львів'ян своїм ставленням до роботи. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#водій_маршрутки #Львів #пасажирці_стало_погано
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...