• Головна
  • У Львові хочуть преміювати хорошого водія маршрутки
15:04, 4 лютого 2018 р.

У Львові хочуть преміювати хорошого водія маршрутки

Під час засідання громадської ради при управлінні транспорту ЛМР яка відбулася в п'ятницю, 2-го лютого, учасники наради запропонували преміювати водія автобусного маршруту №9, який нещодавно приємно здивував львів'ян своїм ставленням до роботи.

Відповідну інформацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, оприлюднив громадський активіст, керівник ГО "За якісний транспорт", Святослав Товстига. 

Так, члени громадської ради під час засідання запропонували керівнику ЛК АТП – 1 преміювати та нагородити грамотою водія автобуса №9 Дмитра Ланя, за хороше ставлення до пасажирів та за неодноразові схвальні відгуки.

Крім того, учасники наради рекомендували керівнику комунального автопідприємства номінувати водія на нагородження міським головою, яке щороку відбувається з нагоди Дня міста Львова.

Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, 2-го лютого львів’янка поділилася враженнями від усміхненого водія та чистого автобуса на львівському маршруті №9.

«Перше, що кинулося у вічі - це чисті вікна. Так! Чистесенькі вікна, і рами, і стіни. Друге, на що звернула увагу - оголошення зупинок: "Хто хотів вийти на ..., Ваша зупинка"! А ще - ввічливі звернення до пасажирів: "Так, пані, проходьте, будь ласка, тут більше місця"... "Будь ласка, поступіться пані місцем"... "Вашу решту не забудьте"», - поділилася користувачка Фейсбуку.

Щоб подякувати водію за комфортне і якісне обслуговування, позитив та «усмішку, яка покращила день», львів’янка виклала у соцмережі фото з номерними знаками автобуса.

Пост набрав більше двох тисяч позитивних реакцій та кілька сотень поширень. Більшість коментаторів погодились із авторкою посту, зазначивши, що водії цього маршруту «ще не зіпсувались на фоні інших маршрутів», і що «це найкраща маршрутка з існуючих на сьогодні» у Львові.

Читайте також на нашому сайті:

До Львова повернулася зима: як розчищають вулиці міста. Фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...