• Головна
  • Львівські студенти заявили, що не стануть мовчазним об'єктом для свавілля
18:07, 27 вересня 2012 р.

Львівські студенти заявили, що не стануть мовчазним об'єктом для свавілля

Кілька десятків львівських студентів зібралися сьогодні на площі перед пам’ятником Іванові Франку, аби провести акцію під гаслом «Все, що нас стосується, – вирішується нами». Акцію ініціювала ГО «Відсіч».

Одягнені у вишиванки студеї влаштували концерт – вони грали рок на барабанах та гітарі. Окрім того, активісти провели опитування, аби з’ясувати, на що готова молодь задля України. Опитування проводилось у незвичному форматі, адже на площі стояли два стенди: на одну було написано питання «На що я готовий заради України», та варіанти відповідей до нього: немає сенсу щось робити – це нічого не дасть; при першій нагоді емігрую з цієї країни, Україна мені нічого не дала; якби знав, що робити, зробив би все можливе; систематично працювати, віддавати частину свого часу, зусиль та грошей для благородної справи. і відповіді до нього. Тоді як другий стенд слугував для написання на ньому відповідей.

«Мовний» закон та низка інших руйнують майбутнє молоді. Україна – це простір нашого майбутнього. Ми або творимо його для себе, або стаємо мовчазним об’єктом для свавілля

«Мовний» закон та низка інших руйнують майбутнє молоді. Україна – це простір нашого майбутнього. Ми або творимо його для себе, або стаємо мовчазним об’єктом для свавілля та здирництва, маніпуляцій та зневаги кількох негідників, які узурпують владу», – розповіла одна з активісток Христина.

Подібні акції організатори обіцяють провести біля Львівської політехніки, Львівської академії мистецтв, Лісотехнічного університету, Академією друкарства. А 11 жовтня буде проведено уже масштабну акцію біля перед пам’ятником Іванові Франку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...