• Головна
  • Екс-керівник Органного залу через суд вимагає укласти з ним трудовий договір
09:52, 7 лютого 2018 р.

Екс-керівник Органного залу через суд вимагає укласти з ним трудовий договір

В управлінні культури Львівської міськради розповіли про судовий позов від колишнього директора Будинку органної та камерної музики Юліана Винницького.

Про це повідомляє 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Як відомо, влітку минулого року управління культури оголосило конкурс на заміщення посади директора Органного залу. Результатів конкурсу так і не оприлюднили через ряд протестів з боку громадськості, у зв’язку з відсутністю правильно оформлених документів та рядом інших порушень.

У міськраді також заявили, що один із примірників протоколу №2 був підроблений головою конкурсної комісії, про що свого часу повідомили правоохоронців.

Відтак, у жовтні 2017 року оголосили повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора Львівського будинку органної та камерної музики, за результатами якого переміг голова ГО «Коллегіум Мюзикум» Іван Остапович.

Попередній директор Юліан Винницький не погодився з результатами конкурсу та подав до суду на управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради. Основна вимога позивача - укласти з ним трудовий договір.

Наразі триває судовий розгляд справи, на якому досліджуються докази та заслуховують показання свідків - членів конкурсної комісії.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua поспілкувався із новим директором Будинку органної музики Іваном Остаповичем та дізнався, які зміни чекають на установу.

Читайте також:

Роксана Тимків — про письменство, львівську Гільдію літераторів та найбільші провали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #культура #ЛМР #суд #Винницький #Органний_зал #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...