• Головна
  • ЛОДА не профінансувала жодного з природоохоронних заходів
10:35, 22 серпня 2012 р.

ЛОДА не профінансувала жодного з природоохоронних заходів

«На календарі - кінець серпня, а рівень фінансування обласних програм становить  усього 11 відсотків». Про це повідомила на прес-конференції голова комісії екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради Ірина Сех. За її словами, не профінансовано жоден із природоохоронних заходів з обласного екологічного фонду, на який цьогоріч депутати обласної ради передбачили 28 мільйонів гривень.

«Серед таких заходів – будівництво та реконструкція водопровідних та каналізаційних систем, на які передбачено 14 млн грн., – зазначила Ірина Сех, – зокрема, у Жовкві, Кам’янці-Бузькій, Підбужі, Дрогобичі, Великих Мостах та інших містах. Коли ж будуть будувати каналізації? Коли вдарять морози і ті гроші просто «закопають»? Так само не профінансовано будівництво та реконструкцію полігонів твердих побутових відходів у районах, на що передбачено 5 мільйонів, заходи з попередження та ліквідації екологічних аварійних ситуацій – понад 2 мільйони. Жодної копійки як субвенції в місцеві бюджети не надійшло».

Ірина Сех зазначила, що обласна державна адміністрація та її керівництво продемонстрували неспроможність забезпечити виконання обласних програм і програми соціально-економічного розвитку, неспроможність організувати роботу управлінь.

«Сподіваємося, що депутати від Львівщини матимуть серйозне представництво у Верховній Раді України, де ініціюватимуть серед першочергових законопроект про розпуск облдержадміністрацій та запровадження виконавчих комітетів обласних рад. Ми фактично вже почали цю роботу. Саме депутати обласної ради у співпраці з місцевими радами стали ініціаторами і розробниками десятків обласних програм, зокрема, підтримки сільської культури, ремонтів Народних домів, мікропроектів місцевого розвитку та багатьох інших», – наголосила депутат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...