• Головна
  • На фестивалі оркестрової патріотичної пісні виступить Руслана і «Повстанське танго»
12:00, 21 серпня 2012 р.

На фестивалі оркестрової патріотичної пісні виступить Руслана і «Повстанське танго»

У Львові на новому стадіоні «Арена Львів» 22 серпня відбудеться Фестиваль української оркестрової пісні. Родзинкою фестивалю стане виконання понад 250 військовими музикантами «Повстанського танго».

Про це повідомив виконуючий обов’язки начальника головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації Львівської ОДА Іван Саган.

Організатори переконують, що заходу подібного масштабу за участі військово-музичних колективів військового відомства Україна ще не бачила. У Львові зберуться військові музиканти з усієї України.

Спеціально до проведення фестивалю військові музиканти суттєво оновили свій репертуар. Відтак, переважна більшість виконаних творів належатиме українським композиторам. Разом із військовими артистами виступатиме Державна заслужена хорова капела України «Трембіта», естрадні виконавці Руслана та Павло Табаков, відомий своїми композиціями у стилі «фолк» вокальний ансамбль «Орфей».

Окрім цього, вже 21 серпня військові музиканти демонструватимуть своє мистецтво на вулицях стародавнього Львова. 22 серпня пройдуть загальним урочистим маршем центром міста. А у вечорі того ж дня відбудеться тригодинний концерт на нещодавно відкритому для проведення матчів Євро-2012 футбольному стадіоні.

Вхід для усіх бажаючих на фінальний концерт військових оркестрантів на Євроарені у Львові буде безкоштовним. Для цього було виготовлено близько 20 тисяч квитків, які вже майже усі розповсюджено. Залишилося близько однієї тисячі квитків. Їх можна отримати або зателефонувавши на пряму телефонну лінію до облдержадміністрації, або у касах стадіону «Арена-Львів».

Також Іван Саган повідомив, що проблем із транспортом для того, щоби дістатися до місця проведення фестивалю, не буде. Маршрутні автобуси у місті працюватимуть за посиленою схемою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...