• Головна
  • Підприємці Львова долучаються до покращення благоустрою міста
11:14, 21 серпня 2012 р.

Підприємці Львова долучаються до покращення благоустрою міста

У Львові розвивається соціально відповідальний бізнес. Підприємці продовжують долучатися до покращення благоустрою міста. У кожному районі Львова ведеться відповідна співпраця з місцевим бізнесом.

До прикладу, на території Личаківського району цьогоріч протягом березня-червня 26 підприємців долучились до ремонтів фасадів будинків, 1 – до укладання бруківки біля свого закладу. Подібні роботи тривають і досі.

«Підприємці, що ведуть бізнес у Львові, зацікавлені в утриманні в належному стані будинків, в яких вони працюють. Протягом року у нас понад 20 підприємців долучилися до різних ремонтних робіт: відновлення фасадів, цоколів будинків, хідників. Є підприємці, які не лише думають, щоб збагатити свій бізнес, але щоб цей бізнес був привабливий для львів’ян, сприяв покращенню умов життя. Подяка і шана людям, які йдуть на таку співпрацю», - зазначає Іван Коркішко, заступник голови Личаківської РА з питань житлово-комунального господарства.

Також цього року відремонтовано фасади будинків на пр. Свободи, 25, вул.  Лесі Українки, 17. У будинку на вул. Шевченка, 28 підприємці виконали гідроізоляцію фундаментів, провели ремонт сходової клітки та реставрацію брами. Проведено  реставрацію вхідних брам на вул. Зарицьких, 26, вул. Дорошенка, 67, заміну електричного вводу у будинок на вул. Політехнічній, 5, ремонт під’їзду, подвір’я на пр. Свободи, 37. Ще раніше проведена реконструкція скверу біля костелу Св. Ольги та Єлизавети, встановлено квіткового лева на пр. Свободи та інші квітники.

«Ми дякуємо підприємцям за їхню активну участь в розвитку інфраструктури району: ремонт тротуарів, площ, скверів, фасадів, брам будинків. Дуже важливо, щоб завжди була співпраця мешканців, підприємців і влади. Тоді мешканці більше цінують й оберігають відремонтовані під’їзди, фасади, тротуари біля будинків тощо. Підприємці слідкують за тим, щоб максимально берегти те, у що вони вкладають кошти. Щороку стає все більше об’єктів, до облаштування яких долучається приватний бізнес. Сподіваємося, що така співпраця продовжуватиметься й надалі», - говорить Ірина Маруняк, голова Галицької РА.

Як розповіли у Шевченківській РА, до відновлення будинків історичної частини Львова на території району відгукнулося чимало небайдужих. Завдяки цьому покращено благоустрій району та фасадів будинків, що належать до пам’яток архітектури міста. Тут за короткий період встановлено 37 смітників затвердженого зразка, 21 підприємець облагородив газони та прикрасив квітниками  територію району. За 4 адресами з допомогою мешканців виконані роботи по відновленню фасадів будинків: вул. Величковського, 52 (близько 180 кв. м), вул. Миколайчука, 38, (близько 60 кв. м), вул. Замарстинівська, 70, (близько 90 кв. м), вул. Замарстинівська, 86, (близько 100 кв. м).

Керівництво Шевченківської РА дякує всім, хто долучився до ремонтних робіт, за співпрацю та розуміння.

У Сихівському районі 3 підприємці, що працюють на 1-му поверсі будинку на вул. Карбишева, 9, долучились до ремонту заїзду у будинок площею 120 кв. м. Коштом підприємців облаштовано заїзд між будинками на вул. Сихівській, 12а та замощено 100 кв. м бруківки на вул. Вернадського. За участю приватного бізнесу сьогодні ведеться ремонт фасаду дитячої поліклініки на пр. Червоної Калини, 57. Ще до Великодніх свят підприємці облаштовали 10 зупинок громадського транспорту. Робота у цьому напрямку й надалі продовжується.

«Чимало підприємців йдуть нам та мешканцям назустріч. Дякуємо, що вони з розумінням ставляться до потреб району, і для них не байдуже, як виглядає район», - зазначили у Сихівській РА.

За внесок у покращення благоустрою районів дякують у Франківській та Залізничній РА. До прикладу, у Франківському районі підприємці активно взяли участь у ремонтах фасадів на вул. Городоцькій, 143 (258 кв. м), вул. Городоцькій, 145 (238 кв. м), вул. Городоцькій, 147 (245 кв. м), вул. Городоцькій, 149 (150 кв. м)

У Залізничному районі 17 підприємців долучилися до благоустрою прилеглої території, замощення бруківкою пішохідної зони на вул. Чернівецькій. На вул. Залізничній, 4 проведено ремонт фасаду будівлі, на вул. Виговського-Чувашська, 29а – замощено плиткою подвір’я та тротуар (60 кв. м), проведено асфальтування заїзду (40 кв. м), на вул. Виговського-Кульчицької – замощено плиткою прилеглу території, на вул. Городоцькій, 174 встановлено зупинки громадського транспорту.

Львівська міська рада дякує всім підприємцям, які долучаються до покращення благоустрою міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...