• Головна
  • Син убив прикуту до ліжка стареньку матір
12:55, 12 серпня 2012 р.

Син убив прикуту до ліжка стареньку матір

Це жахливе вбивство скоєно у місті Стрию Львівської області. 39-річний безробітний місцевий житель убив рідну матір, яка після інсульту лежала прикутою до ліжка. Після цього чоловік намагався приховати свій злочин від правоохоронців.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Подія сталася 8 серпня у місті Стрию. 39-річний чоловік протягом тривалого періоду доглядав за своєю мамою, яка після інсульту була прикутою до ліжка, однак цього разу він вирішив піти на злочин. Вкотре допомагаючи своїй матері, між ними виникла суперечка, унаслідок якої син штовхнув рідну людину до кахельної печі.

Далі чоловік припідняв маму і потягнув її до ліжка, при цьому наносячи удари коліном по спині та палицею по голові. Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень у жінки відбувся крововилив у мозок, що і призвело до її смерті.

Про смерть жінки правоохоронців повідомив дільничний терапевт, який зазначив, що на тілі жінки є гематоми. Разом з експертами-криміналістами правоохоронці одразу виїхали на місце події. Під час огляду було виявлено низку забоїв на тілі жінки. Крім того, було встановлено, що у неї стався крововилив у мозок.

Було з’ясовано, що повідомляти про смерть своєї мами чоловік не поспішав. Натомість після скоєння злочину, останній прибрав все у помешканні, а свою матір переодягнув та поклав на ліжко. Разом з тим, ще до приходу дільничного терапевта, чоловік розпочав організовувати похорони.

Перебуваючи у Стрийському міському відділі міліції чоловік спершу заявляв, що його мама померла унаслідок падіння з ліжка. Однак, не зумівши пояснити, чому від падіння у неї на різних частинах тіла низка гематом, він зізнався у скоєному.

За даним фактом співробітники слідчого відділу Стрийського міського відділу ГУ МВС України у Львівській області порушили кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Крім того, на сьогодні слідство триває, працівники міліції очікують на результати експертиз. На переконання правоохоронців, чоловік скоїв це вбивство умисно, про що свідчать зібрані дані. Однак останню крапку у цій справі поставить суд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...