• Головна
  • Молодик пограбував викладача Франкового університету
11:10, 10 серпня 2012 р.

Молодик пограбував викладача Франкового університету

У Залізничний райвідділ міліції Львова звернувся 34-річний житель Миколаївського району, викладач Львівського національного університету імені І.Франка. Чоловік повідомив, що близько 5 години ранку двоє невідомих чоловіків побили його та відібрали особисті речі. 
Як з’ясували правоохоронці у межах проведених оперативно-розшукових заходів, того дня викладача вишу у Львові на вулиці Городоцькій, 293 (біля підземного переходу) перестрів невідомий чоловік. Спершу невідомий відібрав у потерпілого мобільний телефон та відбіг в сторону. Однак, вже за кілька хвилин нападник разом зі спільником вдруге підійшов до викладача і, нанісши удар, відібрав у нього сумочку. Далі обоє зловмисників відійшли від потерпілого і за якусь мить знову до нього підбігли та почали наносити удари руками і ногами по тілу 34-річного чоловіка.  
За вчинення розбійного нападу співробітники сектору карного розшуку Залізничного райвідділу міліції затримали 21-річного жителя Львова, який раніше мав судимість за скоєний грабіж та відбував покарання умовно. 
Чоловіка затримано у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Щодо другого нападника, то його особу вже встановлено, наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи з метою його затримання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...