• Головна
  • Близько 2000 пластунів зі всього світу їдуть до Львова
17:46, 8 серпня 2012 р.

Близько 2000 пластунів зі всього світу їдуть до Львова

Загалом у Львові очікується близько 2 тисяч пластунів не лише з України, але й інших країн, де є пластуни, зокрема США, Канади, Австралії, Великобританії та інших. Впродовж тижня для них підготовлена насичена програма.

«18 серпня учасники пластових таборів приїдуть до Львова на другий етап святкувань - загальну пластову зустріч, яка триватиме до 24 серпня, та буде завершальним етапом святкування цього пластового ювілею», - каже Роман Кучкуда, відповідальний за програму другого етапу святкування.

«Так, 19 серпня буде відкриття святкування у центрі Львова, далі 4 дні активітетів, кожен з цих днів учасники будуть проводити в іншій зоні для активітетів: одна з них буде на території духовної семінарії на Хуторівці, інша у Шевченківському гаю, на Погулянці, а ще одна у Золочівському замку. Одна з зон буде мистецькою, на іншій будуть спортивні активітети, ще одна буде науково-інтелектуальною, а на території замку учасники зможуть поринути у добу лицарства та Середньовіччя. А завершиться святкування 24 серпня, в День Незалежності України, коли пластуни спочатку організують скаутське містечко на площі Ринок, куди зможуть прийти всі батьки з дітьми та взяти участь у різних атракціях, які підготують пластуни», - підсумовує Роман Кучкуда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...