• Головна
  • «Тайфунівці» поновили супровід контролерів «Львівелектротрансу»
16:35, 7 серпня 2012 р.

«Тайфунівці» поновили супровід контролерів «Львівелектротрансу»

Нагадаємо, у липні, коли пасажиропотік у транспорті є найнижчим, прибуток підприємства «Львівелектротранс» збільшився на 400 тис грн. За цей час контролери ЛКП «Львівелектротранс» за безквитковий проїзд оформили 796 штрафів.

«Співпраця з «Тайфуном» допомагає контролерам здійснювати свої функції. Дуже часто пасажири обурюються через штрафи, навіть застосовують методи фізичного впливу. Коли ж разом з контролером у вагоні присутня людина у формі, - це суттєво дисциплінує пасажирів», - розповів в.о. начальника служби контролю ЛКП «Львівелектротранс» Олег Григорчук.

Прибуток «Львівелектротрансу» за липень збільшився на 400 тис грн. «Левову частку цієї суми складає підняття тарифів за проїзд у міському електротранспорті, проте тут є і внесок від роботи контролерів та представників «Тайфуну», - повідомила заступник директора з економічних питань ЛКП «Львівелектротранс» Світлана Маркова.

ЛКП «Львівелектротранс» звертається до пасажирів із проханням бути уважними та відповідальними, не купувати фальшивих або прокомпостованих проїзних квитків, а також не передавати закомпостовані квитки іншим пасажирам, адже це завдає підприємству шкоди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...