• Головна
  • Води завтра не буде у м.Городку, с.Лапаївці та с.Зимній Воді
16:07, 6 серпня 2012 р.

Води завтра не буде у м.Городку, с.Лапаївці та с.Зимній Воді

У зв’язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні діаметром 900 мм «Городок – Львів» поблизу с.Бартатів, завтра, 7 серпня, з 10 до 20 год водопостачання Залізничного району та мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська, здійснюватиметься з пониженим тиском за скороченим графіком. Повністю припинене водопостачання м.Городок, с.Лапаївка та с.Зимна Вода.

«Магістральний водогін  «Городок-Львів» поблизу с. Бартатова побудований ще у 1956 році і зараз перебуває у аварійному стані. Цього року ми вже вчетверте ліквідовуємо витоки води на цій ділянці водогону.

Нам доведеться призупинити роботу кількох водозаборів, щоб зменшити тиск води у магістральному водогоні та дати змогу робітникам виконати аварійні роботи. Запевняємо, що докладемо усіх зусиль, щоб відновити водопостачання якнайшвидше», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

ЛМКП «Львівводоканал» просить мешканців створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...