• Головна
  • Нардеп з Львівщини підтримує законопроект про «автомобільний безвіз»
11:16, 8 серпня 2017 р.

Нардеп з Львівщини підтримує законопроект про «автомобільний безвіз»

Нардеп з Львівщини підтримує законопроект про «автомобільний безвіз»

Нардеп з Львівщини, представник партії «УКРОП» Тарас Батенко з колегами й громадськими активістами вимагатиме від парламенту негайного ухвалення законопроектів № 5561 і № 5562, які вирішать проблему машин з іноземною реєстрацією та допоможуть українцям пересісти на дешеві та якісні транспортні засоби.

Про це Тарас Батенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Гучні судові справи щодо власників автівок з іноземними номерами та наростання соціальної напруги, пов’язаної з цим, вкотре переконують мене в тому, що «автомобільний безвіз» слід запроваджувати негайно, не чекаючи, поки сотні тисяч автомобілістів приїдуть до Києва, щоб захистити своє право на доступне вживане авто», - зазначив Тарас Батенко.

За його словами, депутати спільно з активістами підготували законопроекти №5561 і 5562, які «допоможуть українцям пересісти на дешеві та якісні транспортні засоби».

«Восени, з відновленням роботи парламенту, ми домагатимемося ухвалення справді народних законів і чесної політики уряду стосовно всіх учасників автомобільного ринку. Наша позиція надзвичайно проста: податки повинні сплачувати всі, але ці податки мають бути однаково справедливими та обґрунтованими!», - йдеться у повідомленні нардепа.

Слід додати, що відповідне звернення до Президента, уряду та парламенту про підтримку вказаних законопроектів підтримали 11 обласних та низка районних рад.

Нагадаємо, 28 червня Західною Україною пройшов автопробіг "Микола Запорожець" на підтримку законопроектів № 5561 та № 5562. Вказані документи мають на меті дати можливість українцям купувати дешеві та безпечні іномарки. Законопроектами передбачається заміна екологічних стандартів «Євро» для вживаних автомобілів на технічний огляд та зняття обмежень на застосування чинних пільгових ставок акцизного збору.

Більше новин із життя Львова та області читайте ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Львівщина #новини #автомобілі #транспорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...