• Головна
  • На Львівщині видали 826 тис.грн. для ліквідації наслідків стихії
12:46, 28 липня 2012 р.

На Львівщині видали 826 тис.грн. для ліквідації наслідків стихії

27 липня заступник голови Львівської облдержадміністрації Олег Рудницький урочисто вручив меру Ходорова сертифікат про грошову допомогу жителям міста для ліквідації наслідків стихії. Цей сертифікат підтверджує, що Кабінет Міністрів України надає 826 тис.грн. грошової допомоги мешканцям м.Ходорова Жидачівського району для ліквідації наслідків стихії, яка сталась 9 червня на Львівщині

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

В урочистостях у м.Ходорові взяли участь голова Жидачівської районної державної адміністрації Сергій Коваль, мер Ходорова Олег Косовський, голова Вербицької сільської ради Юрій Добуш, мешканці, які постраждали від негоди. 

Під час урочистостей Олег Рудницький зазначив, що, завдяки наполегливості та ініціативи обласної влади, в особі голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка, та районної влади, Кабінет Міністрів України виділив понад 7,5 млн.грн. для ліквідації наслідків стихійного лиха, яке сталося 9 червня 2012 р. на території області, та надання  грошової допомоги постраждалому населенню. Зокрема, на Жидачівський район виділено майже 4 млн.грн. Заступник голови ОДА також наголосив, що 826 тис.грн. – це лише кошти для ремонту житлових будинків міста Ходорів. 

Мешканці Ходорівщини висловили вдячність голові Львівської обласної державної адміністрації за сприяння у виділенні цих коштів для ліквідації наслідків негоди, адже багато хто з них майже зневірився у реальності такої допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,74
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...