• Головна
  • Завдяки оновленому контролю в електротранспорті міста, дохід "Львівелектротрансу" зріс на 15 %
12:07, 10 липня 2017 р.

Завдяки оновленому контролю в електротранспорті міста, дохід "Львівелектротрансу" зріс на 15 %

Завдяки оновленому контролю в електротранспорті міста, дохід "Львівелектротрансу" зріс на 15 %

У "Львівелектротрансі" задоволені роботою громадської організації "Патріот", яка з травня цього року ловить "зайців" в трамваях та тролейбусах Львова.

Як розповів в коментарі кореспонденту 032.ua речник "Львівелектротрансу" Іван Бондар, за півтора місяця своєї роботи, контролери виписали більш ніж 1,5 тисячі штрафних квитанцій пасажирам, які хотіли проїхатись в електротранспорті безкоштовно.

"Роботою контролерів ми задоволені. В роботі оновленого контролю спостерігаємо певну динаміку. За перші півтора місяці на 15% зріс валовий дохід підприємства. Було виписано більше півтори тисячі штрафних квитанцій, хоча це і не є нашою самоціллю", - розповів Бондар. 

Нагадаємо, що ГО "Патріот" шукає "зайців" в електротранспорті міста з травня цього року. Майже місяць тому контролерам за кошти "Львівелектротрансу" придбали відеореєстратори, завдяки чому вони можть записувати весь процес контролю. 

Додамо також, що в серпні у Львові можна значно зрости вартість проїзду в електротранспорті. Так, за повний квиток пасажиру доведеться платити 4,50 грн, а за пільговий - 2,25.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...