• Головна
  • Львовом їздитимуть нові трамваї, у які поміститься 200 людей
12:37, 20 липня 2012 р.

Львовом їздитимуть нові трамваї, у які поміститься 200 людей

Вже до кінця цього року Львів матиме трамвай з низьким рівнем підлоги. Переможцем торгів стало ТзОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс».

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Якщо ми зробимо ремонт по вул. Коперника, то вся ділянка по маршруту трамваю №2 буде повністю в належному стані для того, щоб можна було запустити низькопідлоговий трамвай, який зараз виготовляється. Ми провели тендер на закупівлю низькопідлогового трамваю. Цей тендер виграло львівське підприємство, засновником якого є концерн «Електрон». До кінця роки ми матимемо у Львові новий сучасний низькопідлоговий трамвай, якого немає в жодному місті України. Я переконаний, що він буде конкурентоздатним в Європі, адже його ціна є нижчою за аналоги, що виробляються в Німеччині, Франції, Хорватії», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 5 липня відбулись відкриті конкурсні торги, де було визначено організацію, в якої місто купить новий трамвайний вагон з низьким рівнем підлоги.

Переможцем торгів стало Товариство з обмеженою відповідальністю «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс». Місто купить трамвай у цієї організації за 11 млн. 910 тис. гривень. Гарантія на кузов нового трамваю з низьким рівнем підлоги складає 18 років.

Новий трамвай їздитиме по колії, шириною 1 метр, повна пасажиромісткість вагона складатиме не менше 200 осіб. Кількість місць для сидіння – більше 50. Максимальна швидкість трамваю складатиме 60 км/год. Вагон буде обладнано місцем для крісла-коляски, яке буде розташоване навпроти дверей. Також у новопридбаному вагоні буде встановлена кліматична установка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...