• Головна
  • У садку-школі «Малюк» тривають ремонтні роботи (ФОТО)
09:25, 17 липня 2012 р.

У садку-школі «Малюк» тривають ремонтні роботи (ФОТО)

У Львові тривають ремонти міських навчальних закладів. Зокрема, у садку-школі «Малюк» зроблено близько 30 % капітальних ремонтів системи опалення.

Про це 032.ua повідомили в прес-службі Львівської міськради.

У садку-школі «Малюк» вже 2 тижні тривають капітальні ремонти системи опалення. Зроблено приблизно 30% усіх робіт. Заплановано ремонт мереж холодного та гарячого водопостачання.

У садку-школі «Малюк» тривають ремонтні роботи (ФОТО), фото-1

 

«У садочку «Малюк» проводять планові ремонтні роботи. У минулі роки зробили ремонт даху, зробили великий об’єм роботи по заміні вікон. Цього року ремонтують систему опалення. У цілому цього року на ремонтні роботи буде виділено до 300 тис. грн. І цей садочок з кожним роком стає все кращим. Що мені приємно – до тих коштів, які виділяються з міського бюджету, також долучаються і батьки. Певні ремонти вони роблять власним коштом, я за це їм дякую. Є моральна відповідальність, тому що і місто допомагає, і тоді батьки долучаються. Це є нормальне партнерство», - зазначив під час виїзного брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

У садку-школі «Малюк» тривають ремонтні роботи (ФОТО), фото-2

 

На 2012 рік у міському бюджеті на ремонт інженерних мереж, водопостачання та каналізації у садку-школі «Малюк» виділено 279 тис. 300 грн. У 2010 році за кошти міста тут замінено вікна на суму 199,81 тис грн. У 2011 році – проведено капітальний ремонт даху на 149,21 тис грн.

Як розповіла в. о. начальника управління освіти ЛМР Катерина Гороховська, на сьогоднішній день у всіх школах та садочках влітку проводяться ремонти відповідно до наявних коштів. Зокрема, цього літа буде здійснено ремонти у дитячих садках на вул. Рильського, вул. Чукаріна, вул. Зубрівській,  вул. Кульпарківській та ін. Найпоширеніші види робіт – ремонт харчоблоків, опалювальної системи, електрообладнання, дахів тощо.

У садку-школі «Малюк» тривають ремонтні роботи (ФОТО), фото-3

 

Довідка

У садку-школі «Малюк» навчається 259 дітей, з них 103 дитини у школі (4 класи) та 156 дітей у садку (5 груп). Школа заснована у 1971 році.

Тут діють гурток теквандо; хор, який брав участь у фестивалі в Болгарії; танцювальний гурток; екологічно-природничий гурток, члени якого посіли друге командне місце на міській конференції з екології. Садок-школа працює в режимі тематичних тижнів, які завершуються тематичними загальноміськими святами.

Минулого року учні школи здобули три золотих колоски в природничому конкурсі «Колосок» та посіли три призові місця у математичному конкурсі «Кенгуру». Школа брала участь в голландському проекті «Перший пролісок».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...