• Головна
  • ТОП-5 фестивалів, які варто відвідати цього літа
Не спи! Подорожуй
09:49, 16 червня 2017 р.

ТОП-5 фестивалів, які варто відвідати цього літа

Не спи! Подорожуй

Якщо у вас немає можливості взяти відпустку і поїхати на море чи за кордон, щоб відпочити - не переймайтесь через це. Цього літа в Україні відбудеться дуже багато крутих фестивалів. Вони дозволять набратися позитивних емоцій і забезпечать натхнення на увесь рік. Сьогодні ми підібрали для Вас найгарячіші фестивалі цього літа, які варто відвідати.

Файне місто.

97e2029ed3e571971364e33c97d392d5

Фестиваль "Файне Місто" – це міжнародний музичний фестиваль, який ще з 2013 року щорічно відбувається на території міжнародного аеропорту "Тернопіль".


Коли?
20-23 липня.

Де? Тернопільський іподром.

Скільки? Вхід на 4 дні фестивалю коштує 820 грн, на 3 дні – 720 грн, на 2 дні – 620 грн і 1 день – 520 грн. Абонемент в наметове містечко обійдеться вам у 200 грн.

Середньовічний фестиваль Ту Стань

ТОП-5 фестивалів, які варто відвідати цього літа, фото-1


Середньовічний фестиваль Ту Стань проходитиме уже вдванадцяте.

Цього року на гостей чекають традиційні середньовічні забави: змагання реконструкторів, історичний табір, бугурти, денний та нічний штурми фортеці, середньовічна трапеза, майстерня середньовічного бою, вправляння на стрільбищі (метання ножів, списів, сокир, стрільба з арбалета, з лука), катання на конях.

2017_fest_N

Коли? 4-6 серпня.

Де? С. Урич Сколівського р-ну Львівської обл.

Скільки? Вартість квитків наразі невідома.

Бандерштат

ТОП-5 фестивалів, які варто відвідати цього літа, фото-2

фото: http://bandershtat.org.ua/

"Бандерштат" – єдиний сімейний та безалкогольний рок-фестиваль України. Бандерштатівці уже багато років поспіль доводять, що відриватися наповну під улюблену музику можна і без вживання спиртних напоїв

Цього року на відвідувачів фестивалю чекають понад 50 виконавців на трьох сценах. Бумбокс, Воплі Відоплясова, Антитіла, O.Torvald, Тартак, Крихітка, Vivienne Mort, Один в каное та інші.

ТОП-5 фестивалів, які варто відвідати цього літа, фото-3

Де? Луцьк, село Рокині.

Коли? З 4 по 6 серпня.

Скільки? Вхідний квиток на фестиваль коштує 450 гривень.

Woodstoсk Ukraine.

WOODSTOCK-UKRAINE-2017

Серед гуртів, які вийдуть на Велику сцену – DETACH,КораЛЛі, електро-поп-рок-гурт Le Basour, польські колективи CHORZY і Godbite та інші. Окрім музичної частини на відвідувачів чекають: сейшени, майстер-класи, театральні постановки, автограф-сесії, чайні церемоній, хатха-йога, дегустації вегетаріанської їжі, змагання на байдарках та багато іншого.

Коли? 11-13 серпня.

Де? Село Заверещиця.

Скільки? Вартість квитків наразі невідома.


Zaxidfest.

ТОП-5 фестивалів, які варто відвідати цього літа, фото-4
Організатори фестивалю обіцяють, що на відвідувачів чекає музика на різний смак, неймовірна атмосфера, красива українська природа, привітні усміхнені люди та гарні спогади.
Коли? 18-20 серпня.

Де? Село Родатичі біля Львова.

Скільки? Перебування впродовж одного дня на фестивалі коштує  660 гривень, а потусити на фесті три дні буде коштувати 990 гривень. Абонемент в наметове містечко – 250 грн. Особливий квиток на фестиваль коштує 4 тис. грн. (  Особливий квиток дає право окремого входу, паркінг біля території, окремі зони та проходи до сцен, окремі бари (їжа та напої у вартість не входять).

Читайте також на нашому сайті:

Що подивитися у львівських кінотеатрах: ТОП-5 кінопрем'єр цього місяця

ТОП-8 ресторанів Львова, звідки відкривається чудова панорама на місто



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...